این تاپیک به منظور چرت و پرت گویی با دوستان در مواقع نیاز ایجاد شده😁😁👋🏻
ببخشید که بر خلاف بقیه تاپیکای اینجا پر محتوا نیست😁
لطفا در کنار تاپیکای پر محتواتون اینم قبول کنید و گزارش نزنید😁😜
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
شوهری که زود عصبی میشه فحش میده به جدوآباد زنش رفته بخاطر یه چیزمسخره البوم عکسای عقدوعروسی روپاره کرده وجلوی خانوادش هرچی ازدهنش دراومده گفته زنمونمیخوام بره گمش بیرون وزن هم توروستاست وطلاق بد میدونن یه دختر هم دارند وزنه غروری براش نمونده الان زن باید چه کنه
شرمندتون که انرژی منفی دادم وحالتونو خراب کردم خواهرانه کمک وراهنمایی کنید
من همیشه تاپیکام داغترین میشه ولی دو ساعت مبرم میام میبینم ترکیده حتی اگه چیزیم نداشته باشه میترکه 🤨🤨🤨
تا الان کلی تاپیک باز داشتم برو نگاه کن فقط ۳..۴ تاش مونده😑😑
شت بعضیا تا دوتا دوست تو ی تاپیک میبینن گزارش میزنن😐 چن نفرو دیدم اعتراف کردن ب اینکار
اره همه دورهمیا رو گزارش میزنن من عنوانو دیگه یه جوری میزنم که بقیه هم حرفی برای گفتن داشته باشن که نگن تاپیک چت رومه
عقدیای بدبخت 🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧🤧