2777
2789
عنوان

چرت و پرت😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 29207 بازدید | 4585 پست
من؟        

اره 😁😊😊😊

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه😁😁😁😁😂😂😂😂 به خاطر پروفای جذابمه حتماً😎😎😎😁😁😁😅😅😅😅

شاید 🐥🐥🐥😁😂

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
چی میخاستی بزاری اسمشو  منم میخاستم کاربری بزنم  خط نداشتم ☹☹

نمیدونم ولی یه چیز با مزه🤧🤧🤧🤧🤧

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سر نگاره اره؟چی بهت گفته؟گعته من مغرورم؟تو از من غرور دیدی؟ اگه دیدی بگو اصن دلم میخواد ریپ کنم چون ...

فک کردی هر زری دوس داشتع باشی میتونی بزنی ؟نخیر چشاتو وا کنی میفهمی خبرا زود میرسع...بیشور خودتی بی فرهنگ...چی تو مغروری؟بخدا پشمم نیسی.. اگ تو مغروری ک نیسی و همش اداس من صدبرابرر مغرور ترم...غرور باید ب ادمش بیاد ن ب هر دوزاریع سرراهی...ی تبریک بت گفتم هوا ورت داشتع؟باو تو کلاا تو توهمی....اسم منو دگ نمیخام از توعع نجس بشنوم...اسممو هیجا نیار...نجسیت بم سرایت میکنع...حالا برو دایورت شو حوصلتو ندارم...ریپ هم نزن نحسیم میشع/

هرررری/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نمیدونم ولی یه چیز با مزه🤧🤧🤧🤧🤧

یکی کاربری زده اسمشو گذاشته لاکچریم 😎

دیروزم کلی منو لایک کرده 😛😛😛

فک کردی هر زری دوس داشتع باشی میتونی بزنی ؟نخیر چشاتو وا کنی میفهمی خبرا زود میرسع...بیشور خودتی بی ...

اگه بگم پستتو پاک کن پاک میکنی؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه بگم پستتو پاک کن پاک میکنی؟؟؟؟

ن باااید بیاد بخونع ک دفعه دیگ اسم منو تو دهن نحسش نیارع.../

دگ سکوت واس بضیا فایدع ندارع...ی بار میگذری..دوبار میگذری..پرو میشن..باس ی جا متوقف شن...بیشور خودشع عوضیع بی فرهنگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بخدا اگه سر یه بیشعوری باما قهر کرده باشه همینجا خودمو دار میزنم😐😂😂😂😂😂

فک کردی زیاد مهمی؟بخدااا حتی بت فکرم نمیکنم...ب ی ورمم نیسی....هیچ جا اسممو نیار.هیچ جااا...متنفرم ازت....من هر کی از چشمم افتاد دگ افتاااد فک کردی بیکارم بخام جریان توعع نا چیزو ب بقیع توضیح بدم؟/

خدا شفای عاجلت بدع..ن تو کار از کار گذشتع برات.....هه/

ن باااید بیاد بخونع ک دفعه دیگ اسم منو تو دهن نحسش نیارع.../ دگ سکوت واس بضیا فایدع ندارع...ی بار م ...

ای کاش بقیه اش هم میخوندی.

خوندی؟؟؟؟؟؟

ای کاش بقیه اش هم میخوندی. خوندی؟؟؟؟؟؟

غلط کردع ب من میگ بیشور....ن کاری داشتم باش....ن چیزی..فقط ی روز باش صمیمی بودم ...کات کردیم همع چی تموم شد..حتی بهشم فک نمیکنم..واس چی تهمت میزنع و میگ بیشور؟/

بارون بارونه، بارون  بارونه، دلم تنگه پرتقال من گلپر سبز قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی بخ ...

😍😍😍😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜