2777
2789
عنوان

🌺🌺🌺امام زمان (عج)🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 201 پست

💫رفقا ظهور نزدیک است ...🌅 یه خبرایی هست . رفقا این چیزهایی که می بینیم اتفاقی نیست . چه بسا ما خوشبخت ترین انسان های طول تاریخ باشیم . برو خودت رو آماده کن...🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@bahar1177    

لطفا 

زهرایی_ام  /  ژیناگلمن  /  جانی_دپ  

اینا رو هم تگ کن دوستای خودت رو هم تگ کن گل ممنون واقعا😘❤

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم
@اعتصامی     @چیندکا    

سلام عزیزدلم🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🌺

انشالله خودمون و فرزندانمون از سربازان واقعی امام زمان (عج) باشیم. 

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
💫رفقا ظهور نزدیک است ...🌅 یه خبرایی هست . رفقا این چیزهایی که می بینیم اتفاقی نیست . چه بسا ما خوش ...

ان شاء الله ظهور نزدیک باشه 🌺

@زهرایی_ام  

@ژیناگلمن  

@جانی_دپ  

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
سلام عزیزدلم🌹 اللهم عجل لولیک الفرج🌺 انشالله خودمون و فرزندانمون از سربازان واقعی امام زمان (عج) ...

ان شاللهان شالله

😭😭

فدات تو رو هم تو زحمت انداختم گل❤😘🌺

جانم رو براشون میدم این چیه

سلام عزیزدلم🌹 اللهم عجل لولیک الفرج🌺 انشالله خودمون و فرزندانمون از سربازان واقعی امام زمان (عج) ...

ان شاءالله ❤🌺

لطفا دوستات و تگ کن