2789
گلم من خواهر برادر ندارم.خونه مادرشوهرم پارسال روز مادر رفتم.عبد به خاطر کرونا نرفتیم بعدشم رفتن روس ...

چقد خوبه خانواده شوهرت دورن

من و ول نمیکنن اینا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من دارم خورش آلو مسما درست میکنم

چجوریه

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد خوبه خانواده شوهرت دورن من و ول نمیکنن اینا

سعی کن مدیریتی کنی رفت و امدت رو

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
چطوری درست میکنید ؟

رو بستش طرز تهیه خودش هست حالا بعد که اماده شد تواب جوش ریختیو... رو بسته اش نوشته عصاره ای توشه رو میزنی میتونه عصاره الیتم بزنی یا مواد ماکارونی درست کنی سس تند بزنی واینا

البته زیادش شنیدم خوب نیس

رو بستش طرز تهیه خودش هست حالا بعد که اماده شد تواب جوش ریختیو... رو بسته اش نوشته عصاره ای توشه رو ...

اینجوری که آره خیلیم جالب نیست 

آخه تو اینستا دیدم کره ایا یه جوره دیگس نودلشون 

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
نه بابا مگه قالبت خیلی گود بود؟؟

نه خیلی... ولی ارتفاع داشت.... الان درش اوردم لایه ی اخرش نپخته بود... گفتم سوال کنم برای دفه ی بعد تجربه بشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چجوریه

عزیزم مرغ میجوشونم ابش خالی میکنم بعد پیاز بزرگ سرخ میکنم ادویه و زردچوبه و فلفل سیاه و رب میرنم تفت میدم مرغم باهاشون تفت میدم الو خورشتی و برگ قیسی از قبل خیس خورده اضافه میکنم اب جوش میریزم زیرش کم میکنم میذارم جابیفته ابش کم و غلیظ بشه.اخرم نمک میزنم و خاموش میکنم

عزیزم مرغ میجوشونم ابش خالی میکنم بعد پیاز بزرگ سرخ میکنم ادویه و زردچوبه و فلفل سیاه و رب میرنم تفت ...

مرسی گلم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
نه خیلی... ولی ارتفاع داشت.... الان درش اوردم لایه ی اخرش نپخته بود... گفتم سوال کنم برای دفه ی بعد ...

ببین زیرش اول کم کن

بعد بزار طلایی شه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
به به عاشقشم ولی تا الان نپختم پارسال خریدم حالم بد شد همش مو بود تو خودت پاک میکنی؟

نه پاک کرده میخرم ولی شوهرم حسابی تمیزش میکنه تا حالا مو پیدا نبوده تو کله پاچه هایی که خوردم 

نه پاک کرده میخرم ولی شوهرم حسابی تمیزش میکنه تا حالا مو پیدا نبوده تو کله پاچه هایی که خوردم 

ن من حاضری پختع شده خریدم

مامانم ازم دوره سالی یبار میبینمش برام میپزه

خیلی دلم میخواد خودمم بخرم درست کنم

پآشو برو خونه ی مآدر شوهر ،،بگو دلم هواتو کرده بود اومدم یه سری بزنم 

تو خونه مادر شوهر هیچی پیدا نمیشه