ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچکس بعد از هیچکس نمرده ولی خیلیا بعدش دیگه زندگی نکردن😔
الان داغی عزیزم طبیعی من بهترین دوستم از کسی که عاشقش بود جدا شد زجه میزدا میگفت زندگی بدون اون تمومه و... اولش انقد حالش بد بود که. من بخاطرش از سرکارم انصراف دادم که پیشش باشم ارومش کنم ولی گذشت تموم شد...الان ۳ سال از اون قضیه گذشته الان کاملا مثل یه ادم عادیه از اون عشق اتشین نه گریه ای مونده نه چیزی
اسی از اول تاپیکت تااینجارو خوندم امیدوارم هرچی صلاحته برات پیش بیاد دیگه ما ک استغفرالله از خدا عاقل تر نیستیم ک.صلواتم خیلی فرستادم برات انشاءالله هرچه زودتر دلت آروم بگیره و خیر برات رقم بخوره
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
اون کات کرده من عشقم جلو چشمام داره دوماد میشه میدونی ینی چی باهم واسه خونمون رنگ انتخاب کردیم چه ...
به هر دلیل جدا شدن مهم نیست اصل حرف اینه باورکن میگذره تو این دنیا شاید خیلیا مثل موضوع تو واسشون اتفاق افتاده ولی بعدش عادت کردن به زندگی عادی شون برگشتن
به این فکر کن که اگه اونم مثل تو عاشق بود نمیرفت با کس دیگه ازدواج کنه. تو خودت ک انقدر عاشقی به خاطر خانوادت میری با کس دیگه جز عشقت ازدواج کنی؟ عشق حرف و زور خانواده نمیشناسه.
اول برات دعا میکنم که خدا راهی جلو پات بذاره و عشقت رو برگردونه بهت. اگرم قسمتت نبود و نشد دعا میکنم که خدا بهت قدرت بده تا بتونی تحمل کنی تا این روزا بگذره و بهترین هارو قسمتت کنه