2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 70 پست
عزیزم یه چیزی بگم . منم قبلا این کارو میکردم ولی خیلی تحقیق کردم کل ویتامین ها و مواد مفید غذا از بی ...

تاالان که درحال پخت نبوده  

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاالان که درحال پخت نبوده    

فکر کردم تا الان گذاشتی  بپزه . اخه منم زیرشو کم کردم قبلا  .‌یهو مثلا ۶ ساعت با شعله کم میپخت .‌واسه همون گفتم

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
من سیب زمینی میزارم میپزه بعد پوره میکنم و با پیاز تفت میدم🤗🤗🤗

دو پیازه ست فکر کنم

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
از امضات خوشم اومد 

امضامم ا تو خوشش میاد

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
کوفت دارم +زهرمار خبر مرگم

چی شده عزیزم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
آره دیگه 

شوهر منم شیفتیه ولی من تا حالا تنها نموندم میرم خونه مامانم 😢

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

شوهر منم شیفتیه ولی من تا حالا تنها نموندم میرم خونه مامانم 😢

خیلی خوبه من خانواده ام یه شهر دیگه ان

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)