2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط آب؟

دیگ هیچی؟؟؟؟

ضعف نمیکنی عزیزم؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
فقط آب؟ دیگ هیچی؟؟؟؟ ضعف نمیکنی عزیزم؟

فقط آب الان ی هفته هست که سفیده تخم مرغ با میوه میتونم بخورم اما انقدر نخوردم که میلی بهشون ندارم...تو اسلیو قسمت ترشح هورمون اشتهارو در میارن و برای همیشه احساس گرسنگی نمیکنی

گفتم دیگه...آخه میانبر زدم...رفتم اسلیو کردم یک ماه فقط آب خوردم...شما هم موفق و پیروز باشید

گفتی نمی گم اخه فکر کردم جدی گفتی. چه عالی. خیلی ممنونم جونم

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
فقط آب الان ی هفته هست که سفیده تخم مرغ با میوه میتونم بخورم اما انقدر نخوردم که میلی بهشون ندارم... ...

اخه اگ گشنه ت هم نشه چیزی نخوری ضعف میکنی ک☹

خوشبحالت

منم درحال کاهش وزنم 

میخوام ب۶۰برسم

غذامو خیلی کم کردم و ورزشم میکنم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
اخه اگ گشنه ت هم نشه چیزی نخوری ضعف میکنی ک☹ خوشبحالت منم درحال کاهش وزنم  میخوام ب۶۰برسم غ ...

دوغ خوش نمک و شیر وو آب گوشت و آب مرغ میتونی بخوری اینا نگهت میدارن

فقط همه چیز مایع باید باشه

دوغ خوش نمک و شیر وو آب گوشت و آب مرغ میتونی بخوری اینا نگهت میدارن فقط همه چیز مایع باید باشه

عه چ خوب

منم ینی اگ غذامو ب اینامحدود کنم تاثیر داره؟

شوخی کردم...آخه روش لاغریم نرمال نبود

منم چند روزه با آب دارم کم می کنم البته غذا هم می خورم. تاپیکم زدم براش که بگم دیگرانم استفاده کنن واقعا موثر بود هم کاهش اشتها هم اینکه شاداب میکنه. مرسی تاپیکت دیدم باز تشویق شدم

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️