2789
عنوان

میشه بیاین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 42 پست
حسود نیستم،خیلی مهربونم و از دل شکستن بدم میاد اصلا مغرور نیستم

گفتم ک از حسادت بدت میاد

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منتظریم منتظریم🤣. و یک چیزی بگو ببینیم نهایت قدم چند میشه و آدم موفقی میشم تو زندگیم یانعع؟

بله میشی

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━
حست رو راجب من میگی استارتر

مهربونی زیاد مغرورنیستی اعتمادب نفست کمه 

درباره من بگو چی حس میکنی  اسم امل

مهربونی گاهی وقتا غمگین میشی مغرور نیسی قیافت معمولی رو ب بالاهست ازحسادت بدت میاد

اسی جان اگر میشه این هارو هم ج بده  قدم نهایتا چند میشه ؟ پزشکی قبول میشم؟ شوهرم شغلش چیه ؟خ ...

۱۷۰ تقریبااااا

اره

شغلش و دقیق نمیتونم بگم ولی خصوصیاتش اخلاقیش مغروره و یک دنده ولی دوست داره مهربونه، قیافشم خوبه معمولی رو ب بالا

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز