2777
2789
با افتخار بختیاری ام چند اسم بختیاری تیام زونیام سوتیام سایدا ایل سیت میرا

بختیاری هستین................خوشوقتم.............. 

منم لر ز ایل بختیاری

نژاد شیران سردیاری

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
گویش لری بختیاری خیلی شیرینه حتما یاد بگیر من به شوهرم یاد دادم الان خیلی خوب متوجه میشه یکمی هم بل ...

حتما 😍🌹

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاوه اهنگر تو کردستان بوده(کرمانشاه کردستان) کورش یه رگ فار اگه اشتباه نکنم رگ مادریش کورد بوده

کوروش گفته من کوروش زاده انشان(انشان همان ایذه ی کنونی هستش)که مهد طوایف بختیاریه

وخدایی که به شدت کافی است....
مو و میره م خورزماریم  شی خورزماری خیلی شیرینه هر کی تونست معنی بکنه

منو همسرم( خورزو: دایی /ماری:مادری) ایم؟ازدواج با ...خیلی شیرین و خوبه.

خورزوماری نمیدونم یعنی چی

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
بختیاری مگه همون لر نمیشه؟ 

نه عزیزم لر به دوشاخه تقسیم میشه لر بختیاری و لرهای خرم اباد .که البته ریشه نژادی مشترک دارن با یک سری تفاوت ها

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
لری تقربا فارسی راحت میشه درک کنی

درسته اما همه لرها هم مثل هم صحبت نمیکنم 

حتی بین خودمون هم لهجه های متفاوت داریم 

هر طایفه ای لهجه خاص خودشو داره

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
منو همسرم( خورزو: دایی /ماری:مادری) ایم؟ازدواج با ...خیلی شیرین و خوبه. خورزوماری نمیدونم یعنی چی

یعنی دایی زاده..................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
کوروش گفته من کوروش زاده انشان(انشان همان ایذه ی کنونی هستش)که مهد طوایف بختیاریه

بله کوروش کبیر بختیاری بوده که دران زمان یک سوم دنیا را به تصرف خودش دراورد یعنی ایران زمان کوروش یک سوم جهان بوده

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
من شنیدم لک در واقع میشه تلفیقی از لر و کرد ( تلفیق دو نژاد ) نمیدونم درسته یا نه 

بعضی ها میگن ولی این نظریه اشتباه هست لک یه شاخه از کورده تو ویکی پدیا بنویسین کوردی حنوبی برین ویکی پدیا لکی حتا شاخه ای از کوردی هست لکه بیشتر تو ایران و کردستان عراق هستن لک های عراق از اهل سنت هستن 

و لک های ایران شیعه و یارسان

نه عزیزم لر به دوشاخه تقسیم میشه لر بختیاری و لرهای خرم اباد .که البته ریشه نژادی مشترک دارن با یک س ...

خب لر های ساکن شیراز نمیدونی لر کجا میشن؟

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪