اگر برید بعد یه سال ویه هفته بمونید کار میکنید؟؟ در چه حد ؟؟ من نوزاد دارم هیچ کاری نمکنم شوهرم میگه مسوءلیت بچه با تو ولی اینا داستان درمیارن برام ناراحت میشم
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
منم سالی دوسه بار میرم راه دوریم ولی همون وعده اول هم کمک میدم سفره میندازم و جمع میکنم وظرف میشورم کمک جاریم . چون جاریم با پدرشوهرم زندگی مبکنه. ومتاسفانه یه چیزی ک خیلی اذیتم میکنه سواستفاده خواهر شوهرام هست ک وقتی منو جاریم هستیم اونا از زیر کار در میرن بنظرم خییبلی زشته . مادرشوهرممم ک سفره رو پهن میکنیم باید دوبار صداش کنیم تا از تو اینستا خارج بشه زیاد غذا بخوره و دوباره بعد غذا بکشه عقب . خیییییییلی کارشون زشته
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ی تکونی ب خودت بدع ی قندونی چایی بزار جلوشون...در همین حد بیشترم ن/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
قراره یک هفته اونجا بمونی بالاخره یا خودت باید کمک بدی یا شوهرت.
اخه خیلی بدجنسه رفته بود بیرون یه روز با شوهرم ظهر؟میومدن ناهار نذاشته بودجایی که به من بگه اگر وقت کردی ناهار بذار زنگ زده برادر شوهرم جلو شوهرم که تو بذار ولی اینجوری شوهر م نباشه همش غر میزنه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
نههههه نوشته بعد از یکسال رفته اونجا یک هفته بمونه
اشتباه شد عزیزم
خخخ
🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403