2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم همه‌ی ادما خوب بودن تا وقتی ک بدی ندیده بودن بعضیا درس میگیرن بعضیا بد میشن...

بلاخره یکی درک کرد منو،واقعا دل بزرگی داشتم نه غیبت نه حسادت نه کینه خیلی سختی کشیدم ازبچگی تا ۲۸سالگی سختی کشیدم اتفاقای زیادی افتاد که هرکسی دوام نمیاورد امامن همچنان مهربون بودم تا اینکه مادرشوهرم بلایی به سرم آورد که ازاون روز به بعدشدم آدم دیگه کینه ای که حتی آرزوی مرگشم کردم

عزیزم چ دروغای بهت گفتن؟

موقع خواستگاری مادرشوهرم گفت ماشین باباش براش میخره خونه هم باباش کمکش میکنه میخره و کلی جانماز اب کشید و خودشو یه ادم دیگه نشون داد اما بعد عقد ذات واقعی خودشو نشون دادو هرچی درمورد خودش گفته بود دروغ بود و خیلی سلطه گره و شوهرم موم تو دستشه مثل ماشین کنترلی . بعد چندسال عقد زد زیرش وگفت من نگفتم و گفتم هیچی نداره خودتون قبول کردید و خیلی هم ازش میکنه و حتی خونه ای که قبل عقد داده بودن به شوهرم بعد عقد ازش گرفتن و کلا بادروغ و سیاست من ومادرم رو پیش شوهرم خراب کرد و همیشه بادروغاش باعث دعوای من وشوهرم شد حتی واسه مهریه سرمون کلاه گذاشتن مابهشون اعتماد کرده بودیم بعد عقد فهمیدیم سه دونگ خونه تو سند ازدواجم نوشته نشده 

عزیزم چ دروغای بهت گفتن؟

شوهرمم که کاملا با چیزی که موقع خواستگاری صحبت کردیم فرق داره یه بار بهش گفتم تو که این اخلاقیاتت بود چرا خودتو موافق و شبیه من جلوه دادی خب همون موقع میگفتی تفاهم نداریم گفت فکرمیکردم منم همینجوریم .

مسخره نیست حرفش؟؟؟

و خیلی چیزا موقع خواستگاری درمورد اخلاقیاتش گفت و بعدا کاملا برعکسش بود و بعضیاش رو حتی میگه من نگفتم بااینکه بامدرک بهش ثابت کردم بازم زیربارنرفت. این اخلاقش مثل مامانشه که باهمین من نگفتماش زندگی و روح وروانم رو خراب کرد ک امیدوارم سردخترش بیاد و سرخودش. واگذارش به خدا واگذار همشون به خدا

موقع خواستگاری مادرشوهرم گفت ماشین باباش براش میخره خونه هم باباش کمکش میکنه میخره و کلی جانماز اب ک ...

واقعا متاسفم خوب گفتی انشالله ک سر دختراشون بیاد ولی اینحور خونوادها اکثرا دختراشون خوشبختن .منم شوهرم خیلی بی خیاله واین بی خیالیش اذیتم میکنه و هر وقت رفتم خونه مادرشوهر یا خودش یا دخترای لعنتیش یه تیکه گفتن یا دلشکوندن اما بخدا بیا دختراش رو ببین چ شوهرای مطیع زناشون هر جا برن باهاشونن بهترین امکانات یکیشون اینقدر پولداره ک نوه ونتیجه اش تامینه اونوقت دماده انگار خونه پدر نداره میاد چتد روز چندروز خونه پدر خانمش میمونه😑

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
شوهرمم که کاملا با چیزی که موقع خواستگاری صحبت کردیم فرق داره یه بار بهش گفتم تو که این اخلاقیاتت بو ...

الهی عزیزم بعضی ها فقط با دروغ میخان ب هدفشون برسن بعدش میزنن زیر همه چی خدا نگذره ازشون

واقعا متاسفم خوب گفتی انشالله ک سر دختراشون بیاد ولی اینحور خونوادها اکثرا دختراشون خوشبختن .منم شوه ...

امیدوارم کسایی که به عروس بدی میکنن خوشیشون دوام نداشته باشه گاهی خدا میخواد طرف رو خوب ببره تو اوج خوشی بعد رهاش کنه تا ضربه سنگین تری بخوره. خواهرشوهرمن مجرده ولی امیدوارم ازخدا میخوام مثل من ازهمون روز اول همه چی جزء به جزء سرشون بیاد من خیلی وقتا با آرزوی مرگ میخوابیدم با اشک وگریه افسردگی گرفتم عصبی شدم کلا داغون شدم و ازکاروزندگی افتادم چون نه شوهرم خوب بود نه مادرش بادروغاش وسیاستش و تسلط روی شوهرم میذاشت خوب باشه و نه خانوادش خوب بودن. امیدوارم همونطور که مادرشوهرم چنگ زد به پام مادرشوهردخترش چنگ به بزنه به پای دخترش و همه حرفا و طعنه وکنایه ها دروغ وسیاست شوهربد همش هرچی من کشیدم سرش بیاد و همینطور سر مادرشوهرم خودشم بیاد.

البته قربون امام حسین برم یه جا خوب جوابشو داد اما ادمی که توگمراهی غرق شده باشه و فکرکنه بهترین بنده ی خداست و کاراشو بدندونه و همش بگه من ذاتم خوبه من ک بدی نکردم هیچوقت این تلنگرها رو نمیفهمه

الهی عزیزم بعضی ها فقط با دروغ میخان ب هدفشون برسن بعدش میزنن زیر همه چی خدا نگذره ازشون

واگذارشون به خدا. خداخوب سرخودشون میاره و بدجور هم تاوان میدن انشاالله . تاوان زندگی و جسم وروحی که نابود کردن

امیدوارم کسایی که به عروس بدی میکنن خوشیشون دوام نداشته باشه گاهی خدا میخواد طرف رو خوب ببره تو اوج ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ببین عزیزم حالا ک گذشته ببین فقط قول خودت شما افسردگی گرفتی اما اونا خوش خرم ان بخودت برس نزار ب هدفشون برسن شوهرت اگ سر ب راه شد شد نشد بی خیالش باش فک کن نیس چون مجبوری  وگرنه دور از جونت خودت مریض میشی .برات آمین گفتم .منم انشالله خدا جواب دل شکستناشون رو بدن بحق علی پسرش هیچی برام نکرده اونوقت زبون اونا دراز منم نمیگذرم ازشون خیلی اذیتم کردن

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ببین عزیزم حالا ک گذشته ببین فقط قول خودت شما افسردگی گرفتی اما اونا خوش ...

ممنون عزیزم . منم ازته دلم برات آرزو میکنم که شوهرت سربه راه بشه هدایت بشه و زندگیت پر بشه از عشق و آرامش و احترام و خوشبختی . خانواده شوهرتم واگذارشون به خدا که خدا حقت رو بگیره ازشون و کلا از زندگیت دورشون کنه.