2777
2789
عنوان

شوهرم بهم...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکسی باهات بدحرف بزنه ودلتو بشکنه شعور وشخصیت خودشه زیر سوال برده،گلم باشوهرت بحث نکن نه بخاطر اینکه حق باایشون هست خیر بخاطر اینکه هم خودت به ارامش نیاز داری هم بچه توی شکمت،خودتو بزن به بی خیالی به وقتش جوابشو بده 

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

بگو دقیقا تو هم نقش یه حمال رو برام داری

حالا برو 100 بریز حسابم خرید کنم عنتر برقی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
حالم خیلی بده دلم میخواد خودکشی کنم

میدونم خواهر درکت میکنم متاسفانه خیلی از اینجور مردا هست کلا مرد جماعت همشون یکی هستن..محلش نزار اصلا نکنه دوس دختر داره؟

بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
ایلام

حیف که نزدیکم نیستی منم لرم غیرت دارم خاک تو سر شوهرت.ولش کن زیاد باهاش بحث نکن این روزا مردا سگ شدن زیاد پاچه میگیرن.بیشتر سکوت کن تا جوابشو بدی.

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
اهوم 

تاپیک هاتو خوندم تو که شوهر بددهن و کتک میرنه برای چه میخوای ازش بچه دار بشی؟؟؟؟ 

بچه ات فقط قربانی میکنه

بچه باید توی محیط که آرامش هست بزرگ بشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

فکر کنم تشک منظورشه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀