2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 27 پست
سیب و سبوس صورت رو پر میکنن چربی شکمم اب اگه بجای برنج سفیدم برنج قهوه ای بخوری و نون رو ترک کنی دیگ ...

الان یک ماهی هست برنج و کم کردم 

نون هم خیلی کم کردم 

صبحونه اصلا نون نمیخورم

اما تغییری نکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای چاقی صورت هر روز صبح ناشتا ۲-۳قاشق ژله میخورم یک روز درمیون کپسول ویتامینE

ماسک:سیب زمینی رنده ریز با گلاب مخلوط حالت خمیری بشه باکمی عسل روی صورت  بذارین بعد بیست دقیقه با آب سرد آبکشی

الان یک ماهی هست برنج و کم کردم  نون هم خیلی کم کردم  صبحونه اصلا نون نمیخورم اما تغییر ...

کلا برنج سفید رو با برنج قهوه ای جایگزین کن 

نون رو کاملا بذار کنار یک قاشق غذاخوری سه سبوس با شیر جوش کن جای نون صبحونت با شیره خرما هرچی دوست داری اضافه کن روزانه سیب خیلی بخور و سبزی جات بعد یه مدت اثرش رو کاملا میبینی من ۶ ماهه ۴ ۵ سایز بیشتر باهاش کم کردم صورتمم عالی موند البته باور ذهنیتو اماده کن هر روز بگو من لاغر و زیبا میشم

میشه در مورد آبرسانی بگی  یه مدت با یخ ماساژ میدادم تاثیری نداشت

یخ فقط سفت میکنه

ی آبرسان خوب بزن هرشب و پوستتو ماساژ بده، ابم زیاد بخور 

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
کلا برنج سفید رو با برنج قهوه ای جایگزین کن  نون رو کاملا بذار کنار یک قاشق غذاخوری سه سبوس با ...

عزیزم بیشتر توضیح میدی؟این سبوس واقعا برای چاقی صورت اثرداره ؟من صورتم بعد زایمان لاغرشد الان بازیکم پرتر شد ولی یکم دیگه اگ پرتر شه عالی میشم اگ جواب بده دعات میکنم میشه طریقه مصرفشوبگی

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
عزیزم بیشتر توضیح میدی؟این سبوس واقعا برای چاقی صورت اثرداره ؟من صورتم بعد زایمان لاغرشد الان بازیکم ...

من سبوس جو و برنج و گندم رو باهم ترکیب میکنم یه قاشق از ترکیبشون رو با مغزها ( کنجدو گردو  و بادام زمینی )و پودر کاکاوو و شیره و شیر میجوشونم و هم میزنم تا بخواد سربیاد بعد تو یه لیوان تخم بلدرچین یا کبک رو هم میزنم و اون ترکیب داغ رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم و میخورم موز هم البته توش میکس میکنم ولی دیگه نون نمیخورم

منم چند ماهه ژله رو صبحا ناشتا میخورم واقعا تاثیر داشته برام ولی میخام بدنمم چاق شه دنبال پودرم تو نی نی سایت

‏برای او که رود‌ها را فراموش کرده است از دریاها سخن گفتن چه سود؟