2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 3397 بازدید | 814 پست
بعدی براش خواستگار میاد 

حالا با دوتا بچه خاستگارم‌کجا بود😅😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن والا بیدارم😂😂😂😂 بعدی چیزی ک نوشتمو میخونه😂😂😂 الکی مثلا حس ششمم قویه 

اره خوندم از کجا فهمیدی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خخ تازه خونه گرفتیم ولی قصد داره

مبارکت باشه عزیزمممم

بعدی دستش تو شورتشه قبلی هم خمیازه کشید الان

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
قبلی اضافه وزن داره😁

تو دختر لاغر و شادی هستی اما راحت میتونی افسرده بشی

مواظب باش مخصوصا حواست به دوستات باشه روت تاثیر منفی نذارن

شوهرت هم آدم خوبیه درکل اما اخلاقش بگیر نگیر داره. گاهی خیلی مغروره به نظرت و از دستش کفری میشی

حاملگی داری تا دوسال دیگه

پسره

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛