2777
2789
عنوان

00:00 آرزو کنید🙃🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 26 پست
نامردا حدقل یکی بگه خدا نکنه این چه حرفیه میزنی😒😒😒

😂😂😂😂😂😂😂😂یکی علت پرسید بازم دمش گرم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یک خدا نکنه ای چیزی😒😒

از این ب بعد برای ترهم و جلب توجه ارزوی مرگ نکن کسی ک برای خودش مهم نیست برای هیچکسم مهم نیست

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کس نره زیر لوله واسه نفس کشیدن

😔😔😔

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
از این ب بعد برای ترهم و جلب توجه ارزوی مرگ نکن کسی ک برای خودش مهم نیست برای هیچکسم مهم نیست

من برای ترحم نگفتم ولی نمیدونستم مردم انقدر سنگدل و قصی القلب شدن

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
شفاے پدرم سلامتیہ مادرم خوشبختیہ ھمہ جوونا رفتنہ این کروناے لعنتے شاد بودن ھممممممہ ے مردم  ...

پدرت چه بیماری داره

دعا میکنم زندگی برات اون قد شیرین بشه ک عمر طولانی بخوای عزیزم

مرسی عزیز دلم☹️❤️❤️❤️❤️

من برای ترحم نگفتم ولی نمیدونستم مردم انقدر سنگدل و قصی القلب شدن

اره مردم سنگدل شدن و بی رحم حتی بدتر از چیزی ک تو ذهنت هست...خودت رو دوست داشته باش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
سرطان پروستات

ان شاء الله شفا بگیره خدا الهی همه پدرارو حفظ کنه