2777
2789
عنوان

حاضرین واکسن کرونای ساخت ایران رو بزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 131 پست
اعتماد ساختنیه نه تلقینی نمیتونم با ایشالا ماشالا جون خودم و خونوادم رو کف دستم بگیرم

دقیقا آدما یه چیزایی دیدن که چشمشون ترس خورده.

بعد یه عده فاز وطن‌پرستی برمیدارن. انگار اینجا وطن ما نیست...اما مسئله چیز دیگه‌ایه!

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

نه من اطمینان ندارم حتی واکسن انفولانزام با دقت میزنم  به واکسنای هندی هیچ اطمینانی ندارم مسلمه که واکسن کرونا رو با دقت بیشتری بررسی کنم قطعا هر چیزی رو تزریق نمیکنم  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من اطمینان ندارم حتی واکسن انفولانزام با دقت میزنم  به واکسنای هندی هیچ اطمینانی ندارم ...

البته هند فکر نمیکنم به بدی ایران باشه😅

چون از پیج یه خانم دکتری خوندم بزرگترین کارخونه‌های واکسن‌سازی رو داره هند

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
البته هند فکر نمیکنم به بدی ایران باشه😅 چون از پیج یه خانم دکتری خوندم بزرگترین کارخونه‌های واکسن‌ ...

اما واکسن انفولانزاش هم اونقدرا بین پزشکا محبوب نیست دیگه خدا به کروناش رحم کنه 😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
😂😂خیلی بامزه ای 

این صد بار ی چی جدید بگو حال کنم    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اما واکسن انفولانزاش هم اونقدرا بین پزشکا محبوب نیست دیگه خدا به کروناش رحم کنه 😂😂

والا نمیدووونم 🤣اما شنیدم الان ایران فکر کنم ۴۰ میلیون دوز خریده اگه اشتباه نگم عددشو. فکر کنم اکسفورده.

من از پیج دکتر شادی خبراشو میخونم

بعدم میگفت که پول بقیه‌ی واکسن تامین شده 

این صد بار ی چی جدید بگو حال کنم      /

😐😂اوکی 

خیلی حس خوبی به آدم دست میدی 

وقتی حرفات رو میشنوم همه غم هام از یادم میره و با تمام سلول هام زندگی میکنم 

همیشه همینجوری مثبت و واقع بینانه باش 

انشاءالله خدا به هرچی میخوای برسونت 

همینجوری همه آدم هارو شاد کن 

😐😂اوکی  خیلی حس خوبی به آدم دست میدی  وقتی حرفات رو میشنوم همه غم هام از یادم میره و ب ...

با منی؟/

خودع خود من؟/

وییی ننع/

قلبم_ضعیف_شد#  

جون نگار بگو با خودع خودعههههه منیییی/

وییییییییی/

باو چاخلصیم..چاکریم..خاکتیم مشتی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
🤣🤣🤣🤣شوهرمو بکشین خون ب پا میکنم

فودایع غیرتت دلبرکم/

شما صبرکن واکسن ساخت اسراییلو امریکا که اومد بزن البته  ممکنه  تو تولید داخلی هم عناصر اسر ...

بابا چرا همه چیو سیاسی میکنید خب معلومه که امریکا تو صنعت دارو و واکسن کجاست و ایران کجا🙄 آخه واکسنم ارق ملی داره که آدم بخاطرش با جونش بازی کنه.تورو خدا همه چیو سیاسی نکنید.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍