2777
2789
عنوان

یادمه شبی که...☻

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 99 پست
لااقل بهش زنگ بزن من ی سال عشقمو ندیدم دلم واس صداش پر میزد وقتی بعد ی سال باهاش حرف زدن دیدم داغون ...

متاهلم دیگه نمیشه ب همسرم خیانت کنم ولی بعد ازدواجم تا یسال از خواهرم سراغمو میگرفت الان دیگه ن احتمالا رفته پی زندگیش

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
نکن بخدا گناه داره لااقل بهش بگو ک زندگیتو دوس داری🙃 اون به امید اینکه یبار صداتو بشنوه زندس ز ...

۵سال گذشته 

شمارمونداره اگه کوچیکترین خبری ازش بگیرم ول کن نیست

بارهاسراغمو از دوستم گرفته گفته بهش بگید توهمون خونه ک دوسداشتی باعکسات زندگی میکنم تابیای دوستم گفته اون بچه داره بیخیالشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵سال گذشته  شمارمونداره اگه کوچیکترین خبری ازش بگیرم ول کن نیست بارهاسراغمو از دوستم گرفته گف ...

چقد قشنگ گفته بود(:🖤

اره نمیشه(:

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
۵سال گذشته  شمارمونداره اگه کوچیکترین خبری ازش بگیرم ول کن نیست بارهاسراغمو از دوستم گرفته گف ...

😩😩😩😩😩😩عرررر چرا من از این عشقولیا نداشتم 

دوست داشتم ولی عاشق ن یه پسر عمم ادای عاشقی میکرد بعد عقدم سریع  ۴۰ جا رفت خواستگاری  ۲ ماه شده عقد کرد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
از کجا میدونی شاید یکی دیگه تو زندگیشه 

چون بنظر من عشق واقعی هرچی هم بشه فراموش نمیشه

حتی اگه پیش دیگه ای باشه 

پسر داییم عاشق ی دختر شد دختره رو باباش مجبور کرد با یکی دیگه ازدواج کنه 

الان پسر داییم رل داره بعد ی روز پسر داییم اشتباهی ب دختره زنگ میزنه دختره میگه شبا به امید اینکه ی روز صدا بشنوم خوابم میبره پسر داییم ک اینو میشنوه دست ب خودکشی میزنه اما داداشش نجاتش میده(:🖤

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
خخخخخ بهتر ک نداشتی راحتی

دوست پسر داشتم در حد تلفتنی حرف زدن دیدن نبود چون خانواده ام به شدت حساسن تلفنم به زور ولی عشق اول و آخرم شوهرم تمام

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
منم وقتی دیدم دست تو دست از جلوم رد شدن دنیا رو سرم آوار شد اونقد گریه کردم بابام فهمید .الان خداروش ...

آره واقعا میدونی ارزش نداره ولی بعضی وقتا دلت میگیره دیگه دست خودت نیس

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆