۱۳۰ میلیون هزینه کرده تا بچش ۹ / ۹ / ۹۹ ساعت ۰۹:۰۹ به دنیا بیاد 😕😕
الله برکت 😕
خدایا مارو هم به آرزوهامون برسون 🥺🤲🏻
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
خداییش این 130 میلیونو میداد من زودتر میرفتم سر خونه زندگیم:/
لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟ مرسی🌿❤
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
خوبه که من نمیشناسمش حالا بچش رسیده بوده یا نارس درش آورده فقط؟!
هفته ی ۳۸ بارداری بود
برای سزارین که وقت خودش بود. ولی در جواب این 130 ملیون گفته بود نه من ندادم هروقت خودش بیاد
دروغ گفته 😕