2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا تنها کاری که کردم این بوده که سرمو با ماشین زدم😐

اوضاع موهام خیلی داغونه می خوام از امشب شروع کنم و هر شب روغن بنفشه بزنم بهشون و از سبوس برنج و هلیله سیاه برای تقویتشون استفاده کنم نمیدونم نتیجه داره یا نه😓

خب میشه مارک همه رو بگین

ویتامین زینک پلاس و هیرویت و بیوتین میخورم چون پارسال موهامو کوتاه کردم عین چی پشیمونم🤦🏻‍♀️بعد نرم کننده اوه میزنم خیلی راضیم ازش، ماسک موی مای یا شون میزنم خیلی خوبه،گرونم نیس،اسپری گره بازکن کودک فیروز میزنم راضیم ازش،یه کاریم میکنم شاید بنظر عجیب بیاد ولی خب واسه من جواب داده، 3 4تا قرص بیوتین رو له کردم ریختم توی روغن زیتون یه روز قبل حموم میزنم به ریشه موهامو ماساژ میدم و با نایلون و روسری خوب میبندم فرداش میشورم خیلی موثر بوده

یعنی مدام میبافین؟ چون بستن مداوم موها خوب نیست مگه اینکه بافته شده باشن

من موهام رو دم اسبی نمی‌بندم ریشه موهام درد میگیره اصلا حوصله نمیکنم اره میبافام برا من مشکلی نداشته 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
ویتامین زینک پلاس و هیرویت و بیوتین میخورم چون پارسال موهامو کوتاه کردم عین چی پشیمونم🤦🏻‍♀️بعد نرم ...

خیلیم عااالی

تعریف ماسک موی شونو توی دیجی کالا بین اووون همه ماسک موی گرون قیمت خیلی شنیدم

اما مورد آخرو اگه من ی روز کامل اون قدر ریشه ی موهام چرب باشه روز بعد برگ ریزونه 😅