2777
2789
عنوان

چه چیزی رو دوست داشتین انجامش دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 186 پست
ای.وای.دلم#    

#انگاری_خودتبا_دست_خودت_نابودش# کردی#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخ الانم ک کرونا اومده ادم تنبلتر میشه میفهمم

اره دلم نمیخواد لای کتاب و باز کنم خخخخ  

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
😂😂😂😂😂😂نمیدونستی😆😆😆😆😆 حالا جدا از شوخی چی میخای؟جواب اسی؟!

کیک بوکس خیلی دوس داشتم نرفتم 

اما رفتم والیبال و ب شدت علاقع دارم 

علایقم زیادع بهشون رسیدم 

من کارای هنری زیاد دوس دارم 

و خواستم اینع ی کتاب بدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نکن.اینکارارو#      

تو_باعثشی#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اینقد داغونم ینی😂

خوب بگو ژینایی جونم خخخ چه کاری انجام بدید یا انجامش دادی

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
خوب بگو ژینایی جونم خخخ چه کاری انجام بدید یا انجامش دادی

گفنم ب سیندرلا بخون بالا کار زیادع خیلی کارا دوس دارم 

چون دوس دارم همیشع ی چیز تازع تجربع کنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیلیم عالی عشقم همیشهههههه موفق باشی الهی💜💚💙💛💗💖

دور سرت بگردم مهربونم همچنین بیشتر برا خودت

از.من.نخواه.خیانتو#    

ولی# بدون# فراموشت_نمیکنم#  

کیک بوکس خیلی دوس داشتم نرفتم  اما رفتم والیبال و ب شدت علاقع دارم  علایقم زیادع بهشون ر ...

خیلی هم عالی عشقم منم عین تو عاشق والیبال هستم 

درکممممم.کن#    

درکت_میکنم# ولی# ترکت_نع#