2777
2789
عنوان

چه چیزی رو دوست داشتین انجامش دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 186 پست
خودم.باطریش.میشم#  

دیوونم_بی_تو#  

بیا_ملکع_قلبم_شو#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاءالله بهش برسی و خیلی تو حرفه اش موفق بشی  برای آرزوی من هم دعا کن  چندسالته،و ...

ممنونم عزیزم،الان دارم میخونم،کلاس میرم و ضبط استدیویی دارم،حرفه ای کار میکنم

من تو اینستا میخونم اینم پیجم:niloo.music1😍خوشحال میشم صدامو بشنوید
اومدم.سلطان.قلبم#    

با_این_حرفات#   قر_تو_کمرم_فراوونه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اومدم.سلطان.قلبم#    

2 سال ازت بزرگترم/

بهمم_میایم#  

ممنونم عزیزم،الان دارم میخونم،کلاس میرم و ضبط استدیویی دارم،حرفه ای کار میکنم

عزیزم منم خیلی به این حرفه علاقه دارم و تصمیم دارم که برم تو این حرفه 

میشه بگی کلاس هاش چطوریه؟ 

زبان های دیگه ای هم یاد میدن؟ منظورم انگلیسیه 

شهریش چقدره؟ 

خودت پاتو گذاشتی رو استارت  بروکه بریم

عارع گفتم حس منو درک کنی/

باعش/

ریز میبینمت بچع    /

عزیزم منم خیلی به این حرفه علاقه دارم و تصمیم دارم که برم تو این حرفه  میشه بگی کلاس هاش چطوری ...

آنلاین کار میکنم،من شیرازم،هزینه کلاس که مثل همه کلاسای موسبقی دیگه هفته ای نیم ساعته و شهریه ش۲۵۰،اما ضبط گرونه

من تو اینستا میخونم اینم پیجم:niloo.music1😍خوشحال میشم صدامو بشنوید