2777
2789
عنوان

بیوگرافی من.

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 176 پست
[QUOTE=166399348]مگه الاغ گوش دراز اینستا داره[/QUOTEمیگم پشگلامو گم کردم نگو تو خوردیشون😂

جواب نادان خاموشیست

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت خاموشی الان تو که به من میگی ک.ی‌.ر.ی؟

لطفا با ادب باشین ...........................این طرز صبحت هم برا آقا هم خانم زشته......................شما که میگین  در حوزه ادبیات هستین ازتون بعید اینجوری حرف بزنین..................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
من می گفتم تو حوزه ادبیات هستم؟

خودتون گفتین آهنگسازم خواننده ام .........................این شغل شما در حوزه ادبیات و هنر جای میگیره.......................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

@فرنازفرهمند  

@nafasبلای۲  

@دنیا،جهانبخت  

@سیندرلا20  

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
خودتون گفتین آهنگسازم خواننده ام .........................این شغل شما در حوزه ادبیات و هنر جای میگیر ...

عزیزم باور کردی من سهرابم . نه بابا من که سهراب نیستم که این دعوا ها هم بخاطر همینه من دیدم از تایپیک فیلم استقبال نشد با اسم مستعار اومدم و بعد گفتم سرمایه واسه همین اینا عصبانی شدند و به من فحش میدهند .من خواستم ثابت کنم که اینجور آدمایی توی سایت ها هستند تا کسی از این ها مشورت نگیره . البته بلا نسبت شما بانو 

عزیزم باور کردی من سهرابم . نه بابا من که سهراب نیستم که این دعوا ها هم بخاطر همینه من دیدم از تایپی ...

پس می گویم که پشکل خودتی انقد با پشکل سرو کار داری که همش تو ذهنته دیگه اخرین بارت باشه به من بگی پشکلOK

واقعا ببخشید خواهرم منو لغو زد و من خودم گوشی خریدم اومدم نی نی سایت کاشکی خواهر نداشتم😔😔
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792