2777
2789
عنوان

کارخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 40 پست
اره خدارو شکر شوهر من اصلا مرد و زن نمیکنه و کمک حالمه... همیشه هم میگه زن کلفت نیست... هم شعور طر ...

دوست مهربانم اول ازدواج که ساده بودم ..امااین فرهنگ و مردسالاری را خانواده شوهرم بنا نهادن ولی بیا خودشونو ببین.. خواهرشوهرام چطوری ازشوهراشون کار میکشن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من و شوهرم هم از اول همینطور تقسیم کار کردیم و من ازش انتظار کمک ندارم و فقط وقتی مهمون میاد اون ...

دوست عزیزم  منظوربنده این نیست که من بشینم واون کار کنه مقصودم اینه که درشرایط خاص ککککمممممککککک بده 

میگم پس منم حقوق و بیمه و مرخصی و ساعت کاری مشخص میخوام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دوست عزیزم  منظوربنده این نیست که من بشینم واون کار کنه مقصودم اینه که درشرایط خاص ککککمممممککک ...

من چیزی نگفتم که 😔😔

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بهش بگم میگه همه زنها توخونه کارمیکنن اگه نمیتونی جمع کن برو خونه بابات

یعنی حاضره شما رو از دست بده ولی مثلا ده درصد همکاری نکنه؟ چقدر خودخواه واقعا

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن