2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 23 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سیسمونی نخریدم هنوز  تازه رفتم دیروز رفتم انومالی عزیزم

عزیزم صد در صد دختره اشتباه منو نکن من سر دخترم که باردار بودم دکتر خودم گفت از روی ضربان قلب پسره من رو همین حرف حساب کرده بودم تا ۳۰ هفته هر دفعه سونو میرفتم امید داشتم بگن پسره، داااغون شدم اما خب خدا ۲ سال بعد یه پسر بهم داد ایشالا تو هم بعد از گل دخترت خدا یه گل پسرم بهت میده

عزیزم صد در صد دختره اشتباه منو نکن من سر دخترم که باردار بودم دکتر خودم گفت از روی ضربان قلب پسره م ...

وا مگه ایشون گفتن ناراحتن دختره؟؟؟

حیف اون دختر که شما هربار میرفتی سونو دق میکردی به خاطرش حالا صبرکن ببین پسرت چه جام طلایی بهت بده 

وا مگه ایشون گفتن ناراحتن دختره؟؟؟ حیف اون دختر که شما هربار میرفتی سونو دق میکردی به خاطرش حالا صب ...

علی رغم اینکه شم مودبانه برخورد نکردین اما محترمانه پاسخ شما رو میدیم

بله ایشون نگفتن ناراحتن که دختره اما وقتی که کسی شک‌میکنه به تعیین جنسیت سونوی آنومالی که حتی تخمدان‌های جنین هم مشخصه چه برسه به ناحیه ی تناسلی،قطعا از شنیدن جنسیت بچه زیاد خوشحال نشده و امید به تغییرش داره من هم تجربمو به ایشون انتقال دادم که شرایطی که من تجربه کردم ایشون تجربه نکنه

در ضمن من هم دخترم و هم پسرمو عاشقانه دوست دارم فقط دوست داشتم بچه ی اولم پسر بود دومی دختر که خب خواست خدا بر عکس بود ان شا الله اگر شما بچه دارین چه دختر چه پسر خدا براتون حفظشون کنه و در آینده باعث افتخار تون بشن اگر هم ندارین که خدا بچه ی سالم و‌صالح‌بهتون ببخشه