هیچی بهم گیر میده همش بهم میگه نگاه قیافه زشتت کن خجالت بکش نگاه اندام مردم کن همش من رو با ...
اخی عزیزم... مقایسه کردن واقعا ادمو نابود میکه...😑
واقعا نمیدونم چی بگم ولی مطمئنم که زشت نیستی و هیچکس زشت نیست زیبایی در وجود همه هست❤️
I'm sick of mother fuckers try to tell me how to live...t. وظیفه ی من و اسلحه ام اینه که مغز هنر بی مغز رو هدشات کنم ♀️=♂️.اگه دوست داشتی پیج اینستامو فالو کن ❤️my_.ielts_journey💙
اینجور وقتا که از ماماناتون بد میگید، از حدود 10 دقیقه قبلش شروع کنید به تعریف، اینکه شما چی گفتید و چجوری توی روش واستادید که اون به شما چیزی گفته. قطعا شما هم بچه پیغمبر نبودی مامانت یهو ورداره به باد فحش بگیره دیگه. درسته؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم از مامانم متنفرم از شوهرم خیانت دیدم میخام جدا شم بهم گف نیایی خونم ک جایی نداری گفتم یه مدت میمونم بعد میرم تا کار پیدا کنم گف ۱ روزم جایی نداری کرونا دارم باردارم تو خونه افتادم یه سر بهم نزد نمیدونم باید از دست ادمای دوروبرم به کجا پناه ببرم 😔
من کسی بودم ک دیگران همش منو میزدن تو سر بچه ها شون الان ک خدمت شما هسدم هیچ ...... نشدم
ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH
بابام چندماهه فوت کرد خیلیییی مهربون بود اللن میبینم چ نعمتی بود من اگر بابا داشتم وضعیتم این نبود داداشمم مامانم پر کرده باهام چپن زنگ زدم ب بهزیستی ک اگر جایی دارن بگن برم گفتن بارداری نمیشه
بابام چندماهه فوت کرد خیلیییی مهربون بود اللن میبینم ...
در این شرایط، اصلا از روی احساسات از منزل همسرت خارج نشی. در کل، بدون پشتوانه یا شغل و اوضاع مالی در حد کفاف اصلا به فکر جدا شدن نیفتید. بزرگترین اشتباه خانم ها تصمیم احساسی برای جدا شدن هست
هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!