2777
2789
عنوان

نگران بچمم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 20 پست
سونو رو نوشتن اما کسی نیست برم😔تنها اجازه نمیدن به خانوادمم بگم نمیبرن

مگه نمیگی خونه ایی خب خودت اژانس بگیر برو دیگه چ احتیاجی ب خانوادته

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
مگه نمیگی خونه ایی خب خودت اژانس بگیر برو دیگه چ احتیاجی ب خانوادته

نه خونه مادرم اومدم تنها نمیزارن برم از اونجاییم که با شوهرم لجن بچه هم اصن واسشون مهم نیست که ببرنم 

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل بارداریم درد خیلی بدی داشتمامبولانس آمد منو برد بیمارستان  دکتر گفت باید بستری بشی سونو بشی منم از ترس کرونا گفتم نه رضایت نامه نوشتم مرخص شدم فردا صبحش رفتم سونوگرافی جای خونم سونو کردم همه چی خوب بود 

نه خونه مادرم اومدم تنها نمیزارن برم از اونجاییم که با شوهرم لجن بچه هم اصن واسشون مهم نیست که ببرنم ...

وا مگه فقط بچه ی شوهرته پس توچی هستی یه وقتایی ادم نمیدونه چی بگه توشوهرداری کسی نمیتونه تورو اجبار بکاری کنه اما توبچته باید هرکاری براش انجام بدی این لطف خدا گاهی شامل هرکسی نمیشه پس ازش خوب مراقبت کن 

میخوای خودتو بزن به درد الکی گریه کن تاببرنت اگه واقعا شرایطت جورنیس یه فیلم بازی کن ببین جواب میده نشد هم مهم نباشه توکارخودتو کن پاشوبرو سونوتوبده 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒