2777
2789
یعنی آزمایش نرم کلا ؟

به نظر من که آزمایش لازم نیست ،دکتر من اینجوری میگفت ولی خیلی تو نی نی سایت شنیدم که میگن برو آزمایش. وقتی مشکل خاصی نداری و بی بی چک مثبته یعنی بارداری ، دیگه آزمایش لازم نیست که.

فقط میرن سونو که ساک حاملگی و جنین و بعدش قلبش مشخص باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جوووووونم چ خبر خوبی اول صبحی

ان شاالله ک صد درصد واقعیه و مثبته

تبریکککککک می گم عزیزم ❤

این لحظه ی شیرینو واسه همه ی منتظرا آرزو می کنم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
روز چند سیکلتی،؟من ۵روز مونده ب موعدم الان میخام بزنم از هولم😑ولی وقتی مثبته برو آزمایش

نزن که تو ذوقی نخوری😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا عزیزم؟🤕

خب زود بزنی مثبت نشون نده تو ذوقی میخوری

خیلی زوده برای بی بی چک

صبرشم قشنگه

صبر کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خب زود بزنی مثبت نشون نده تو ذوقی میخوری خیلی زوده برای بی بی چک صبرشم قشنگه صبر کن

اخه تو همین سایت چن نفر نوشته بودن ۵یا حتی ی هفته قبل مثبت شده تستشون.خواستم شانسمو امتحان کنم..صبر ندارم ک😕😭دعا کن

به نیت 
اخه تو همین سایت چن نفر نوشته بودن ۵یا حتی ی هفته قبل مثبت شده تستشون.خواستم شانسمو امتحان کنم..صبر ...

ببین اگه حداقل ده روز از اقدامت میگذره انجام بده آخه منم مثل شما صبر نداشتم شش روز بعد اقدام تست انجام دادم منفی بود الان که ۱۲ روز میگذره از اقدامم مثبت شد 

اخه تو همین سایت چن نفر نوشته بودن ۵یا حتی ی هفته قبل مثبت شده تستشون.خواستم شانسمو امتحان کنم..صبر ...

ان شاالله خدا بهت نی نی سالم و صالح بده و بارداری راحتی داشته باشی

ببین اگه حداقل ده روز از اقدامت میگذره انجام بده آخه منم مثل شما صبر نداشتم شش روز بعد اقدام تست انج ...

ممنون از راهنماییت🌹آخه ما اولین ماهی بود ک مظم و ی روز درمیون اقدام داشتیم برا همین نمدونم کدوم گرفته😑برم بزنم توکل ب خدا.دگ عادت دارم ب منفی شدن

به نیت