2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا چه اشکالی داره اگ واسه رسیدن به خواسته هامون امید داشته باشیم و دلمون بخواد تو یه تاریخ جالب بهشون برسیم؟؟ 

چه ضرری به شما وارد میشه واقعا...؟

و سوال بعدیم اینه ک اگ نرسیم شما یه حس پیروزمندانه بهتون دست میده ک بلههههه دیدی نرسیدن...دیدی چرت بود!!!

خدایا شکرت💜
حالا چه اشکالی داره اگ واسه رسیدن به خواسته هامون امید داشته باشیم و دلمون بخواد تو یه تاریخ جالب به ...

من نگفتم بلههه دیدی نرسیدی  گفتم بیصبرانه منتظرم ببینم چیشد تو خودت مشکل داری  گردن من ننداز ایناییم ک گفتی حتما خودت عادت ب گفتنشون داری ک الان از اون اخلاق بدت میاد

ببخشید قصدم توهین بهت نیس ولی کجاش ذوق داشت طرف خورده تو ذوقش😐

دوس داشتم ذوق کنم 😍😁

در ضمن به تاریخ شما نگا نکن به این نگا کن که چه دوستای وفا. داری که بعد از ده سال قولشون یادشونه و اینکه بعد از ده سال دوستشون پابرجاست... بله... نیمه پرو رو ببینید 😂با تشکر

وسط این همه گرونی و مریضی و قرنطینه مردم دلشون به یه قانون جذب خوش بود و عدد لاکچری و قشنگ به اینم ...

ولمون کنین بابا  مگه من افتادم ب پاتون که بیاین  تیکه انداختن منو نگا کنین   خب نیا هم اعصاب خودتو راحت بزار هم منو    تو خودت داری منی که  ونبال کنندگان این قانون جذب رو نقد میکنم نقد میکنی   الان ب خودتم توهین کردی  اگ ملت ب این قانون دلشون خوشه منم دلم ب این گیر دادنای الکی خوشه  

با تشکر بدرودددد

من نگفتم بلههه دیدی نرسیدی  گفتم بیصبرانه منتظرم ببینم چیشد تو خودت مشکل داری  گردن ...

نیازی به گفتن شما نیس....خیلی واضحه😂 

احیانا شما نبودی ک تو عنوان تاپیکت نوشتی ماها خودمون جر دادیم؟؟!! 

همیشه برای هم آرزوهای خوب بکنیم...همیشه دعا کنیم مردم به خواسته هاشون برسن...

خدایا شکرت💜
نیازی به گفتن شما نیس....خیلی واضحه😂  احیانا شما نبودی ک تو عنوان تاپیکت نوشتی ماها خودمون جر ...

نمیخام ارزو کنم  به تو چه  دلم میخاد گیر بدم به تو چه  نیا تو تاپیکم 

ولمون کنین بابا  مگه من افتادم ب پاتون که بیاین  تیکه انداختن منو نگا کنین   خب ...

یه لیوان آب بخور انگار چی شده

من که چیزی برا جذب کردن تو این روز نداشتم

ولی این همه خشونت هم تو یه آدم دیدن اصلا چیز نرمالی نیست گلم

یه لیوان آب بخور انگار چی شده من که چیزی برا جذب کردن تو این روز نداشتم ولی این همه خشونت هم تو یه ...

آره گلم من نرمال نیستم  چطور؟ قبضش میاد دم درتون؟