2777
2789
چرا خخخخخ

اینقدر اذیتم کرد جوری بدنمو بریده بود که تا یک ماه نمیتونستم بشینم و به پهلوی راست بخوابم ،اخرشم بخیه هام باز شد دوباره ده روز بستری شدم ‌.انقدر سخت بود که بچه ی دومم رو خودم سزارین اختیاری رفتم 

خدا لعنتش کنه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینقدر اذیتم کرد جوری بدنمو بریده بود که تا یک ماه نمیتونستم بشینم و به پهلوی راست بخوابم ،اخرشم بخی ...

وای ترسیدم گفتی

ببخشید خندیدم آخه گفتی نمیبخشمش  خندم گرفت ببخشیدا عزیزم 

من باخودم میگفتم حامله شدم برا زایمان برم پیشش وای خوب شد گفتی ترسیدم بخدا 

وای ترسیدم گفتی ببخشید خندیدم آخه گفتی خدا لعنتش کنه بار اول خندم گرفت ببخشیدا عزیزم  من باخو ...

خواهش میکنم اشکال نداره

اصلا نری پیشش،هم تختی من هم بعد زایمان مجرای ادراریشو بخیه کرده بود ،اینقدر عذاب کشیده بود ،یکی دیگه رو هم سزارین کرده بود مثانشو بریده بود بیچاره تا سه ماه باید سوند وصل میکرد.

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟