2777
2789
عنوان

پز زیر پوستی های نی نی سایت 😅😅البته یکمی مایل به روی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی هم امروز تاپیک زده 15 تومن درامد دارم حسادت اون خانمی رو میکنم که 25 تومن درامد داره. اخه یکی نیس بگه گیج خانم اینجا کسی کسیو نمیشناسه... 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

اره باید خیلی عادی باشه. مثلن ما معمولیا هی بیایم بگیم ما هرروز برنج میخوریم 🤔 در این حد باید براشون عادی باشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

😂😂😂😁😁😁

یه چیز دیگه ام هست، اونایی که اصلا تاپیک خاله زنک ندارنو راجع به مادرشوهر و اینا تاپیک نزدن، قطعا یه کاربری دیگه دارن که با اون تاپیکای خاله زنکیشونو میزنن😁😁😂😂

❤️❤️❤️
نامزدم خم میشه کفشمو میبنده😐 به نظرتون بده؟

نه خیلیم رمانتیکه

البته من ازاین کارا خوشم نمیاد

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

نامزدم خم میشه کفشمو میبنده😐 به نظرتون بده؟

اوووف اونو که نگو خیلی رو اعصابم بود واسش یه تاپیک زدم با عنوان شوهرم جورابامو میشوره😂😂😂

برو بخون خالی از لطف نیست 😁

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

حالا واقعیت چیست؟

خواستگاره هر دفعه یه بسته نُقل میاره براشون

اون یکی هم شوهرش ماهی 1 میلیون درآمد داره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊