2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخالفم

خوشم نمیاد

هرچیزی ب موقعش

#تخم_مرغ_رنگی_واسه_شب_‍ عیده🤗‍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بنظرم بستگی به مدت زمان عقد و مهم تر دو طرف داره.

کلا من همیشه فکر میکنم شاید طرف فوت کرد یا یه مشکلی پیش اومد زد زیرش و اینا که هستن اینجور ادمایی 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

نی نی یار الان واست توضیح میده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به شرایط بستگی داره

تاپیک می زنند تو عقد باردار شدند بخاطر آبرو میخوان بچه رو سقط کنند... خوب این دلیل منطقیه آیا؟ اگه هنوز جلوگیری بلد نیستی و شرایطت هم خوب نیس اول زندگی مشترک خودت رو با سقط اذیت نکن، یه کم صبر کن