https://harfeto.timefriend.net/16222836856922 لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من میسوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S عاشــــقتونـم
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
https://harfeto.timefriend.net/16222836856922 لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من میسوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S عاشــــقتونـم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نقره می تواند 650 نوع میکروب را از بین ببرد ومواد ضد عفونی قوی است/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
در شهر آمستردام هلند اقدامی نو و جسورانه انجام شده است. در این شهر به منظور مقابله با ادرار کردن گردشگران در خیابانها، گلدانهای ویژهای با نام ادرار سبز در کنار خیابانها نصب شده است که کار آبریزگاه را هم انجام میدهند.این طرح خلاقانه را برای مسافرانی که دیر وقت شب مسافرت میکنند به اجرا درآوردهاند تا زمانی که بهشدت به آبریزگاه نیاز پیدا میکنند به سراغ این گلدانها بروند. در واقع این طرح یک تیر و دو نشان است زیرا هم باعث میشود مردم در کنار ساختمانها یا کوچهپسکوچهها خودشان را خالی نکنند، هم میشود از این ادرارها کود ساخت!+ همچنین در فرانسه هم در دوران قرنطینه سراسری که بسیاری از دستشوییهای عمومی به ناچار بسته شدند بعضی شهرها به نصب آبریزگاه در فضاهای بیرونی اقدام کردند.
عکسشم هس نمیزارم 😂
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜
مصرف نان سنگک برای صبحانه علاوه برافزایش توان بدن در طول روز از اشتهای کاذب جلوگیری کرده و همین طور موجب لاغری پهلو ها می شود/
عضلات عنبیه چشم در روز طول 100 هزار بار منقبض و منبسط می شود. در صورتی که این حرکات در عضله پای انسان انجام می شد باید روزانه معادل 80 کیلومتر راه می رفتیم!/
جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگزاگی عشقی مونته کریستو جی زی جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم 😌😌😎😜