2777
2789
عنوان

بالا بردن اعتماد به نفس

267 بازدید | 12 پست

دوستان نی نی سایتی( عزت نفس )باعث میشه زندگی عشقی وعاطفی وهم مالی تون تغییرکنه هیچ قرصی وآمپولی نیست باعث بشه بقیه عاشق شمابشند

راز زنان موفق فقط عزت نفس بالا شون هست.

اعتماد_به_نفس# عزت_نفس#

امروز دیدم دیجی کالا تخفیف خوبی روی ها گذاشته کتاب بالا بردن اعتماد به نفس اثر کریستین آدامز دیدم  یادم افتادم این کتاب به دوستم پیشنهاد دادم برای دخترش خرید ولی باعث شد خودش بشدت تغییرکنه  ..

https://www.digikala.com/product/dkp-325542/کتاب-بالا-بردن-اعتماد-به-نفس-اثر-کریستین-آدامز#/tab-comments/&page=1&order=newest_comment  کتاب خیلی خوب دیگه که بشدت توصیه میکنم همه بخونند

روانشناس خوب توی مجازی اگه میشناسید معرفی کنید🙏🏻

تعدادروانشناسها خوب ماشالا خیلی زیاده باید دید درچه زمینه ای بیشتر تخصص دارند من سوده هروی درمباحث اعتماد به نفس پیشنهاد میدم کانالشون فایل ها رایگان خیلی خوبی داره اصلانیازنیست بسته تهیه کنیدفقط مطالب کانال تلگرامشون گوش بدید عالیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعدادروانشناسها خوب ماشالا خیلی زیاده باید دید درچه زمینه ای بیشتر تخصص دارند من سوده هروی درم ...

مرسی عزیزم

میشه آیدی کانالشو بدی؟

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆

من برای مطالعه  معمولا ازسایت طاقچه یا فیدیبو استفاده میکنم  پی دی اف وفایل ها صوتی خیلی خوبی دارند اگه شما کتابهایی درمورد بالابردن اعتماد به نفس زن ها خوندید همینجا برام کامنت کنید ممنون میشم  

برای اعتماد به نفس و برخورد مناسب با مردها میشه یه کانال معرفی کنی بهم

کانال روانشناسی خاصی نمیشناسم درواقع این موضوع رابطه مستقیمی با اعتماد به نفس زنها داره مثلا دخترهایی که شخصیت مهرطلب وکنترل گر هستند رفتارشون مردها دوست ندارند ازدستشون هی میخوان فرار کنند برای همین بنظرم باید مشکل ازپایه حل کنند تابا هرمردی بتونند کناربیاند من بنظرم کتاب چرامردان زنان زیرک دوست دارند حتما بخون بعدفایل هارایگان سوده هروی پیشنهاد میکنم هشتگ جذابیت درون توی کانالش سرچ کنی چیزهای جالبی میادhttps://www.zendegiesalem.com/

برای اعتماد به نفس و برخورد مناسب با مردها میشه یه کانال معرفی کنی بهم

دکتر انوشه هم درباره این موضوع زیادحرف زده من کانالش ندارم متاسفانه  خودم مجموعه کتابهایباربارا دی آنجلیس پیشنهاد میدم

کتاب های دکتر باربارا دی آنجلیس خیلی معروفه من توصیه میکنم هرکدوم بارها بخونید نکته برداری کنید چون اگه روخوانی کنید وعمل نکنید مثل هزاران کتاب دیگه بی اثرمیشه من چندتاشون خوندم اینجا معرفی میکنم:

-رازهایی دربارهٔ مردان که هر زنی باید بداند

-اعتماد به نفس

--اعتماد به نفس (آن را بیابید و با آن زندگی کنید)

-ده راز زندگی که هر زنی باید بداند

شناخت عشق واقعی

راز موفقیت زنان در اجتماع