2777
2789
عنوان

آزمایشhoma ir

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

منم قراره برم این آزمایش و بدم چند جا از دکتر ها پرسیدم گفتن این چیه چرت و پرت نوشتی آخر سر هم یه آزمایشگاه پیدا کردم که انجام می‌داد.

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
چه جالب تنها نبودم

سلام این ازمایشو اخر کجا انجام میدن؟ منم چند جا رفتم تو تهران جایی پیدا نکردم 🥲

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام  منم قراره برم این آزمایش و بدم چند جا از دکتر ها پرسیدم گفتن این چیه چرت و پرت نوشتی آخر ...

[]

[] سلام این ازمایشو اخر کجا انجام میدن؟ منم چند جا رفتم تو تهران جایی پیدا نکردم 🥲

سلام آره بعضی جاها انجام نمیدن با آزمایشگاه تماس گرفتم و پرسیدم همچین آزمایشی دارین یا نه که گفتن بله شما هم همین کارو بکنید .

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
سلام آره بعضی جاها انجام نمیدن با آزمایشگاه تماس گرفتم و پرسیدم همچین آزمایشی دارین یا نه که گفتن بل ...

کدوم شهرید؟ اگر تهران بود اسم آزمایشگاه چیه ؟🥲

کدوم شهرید؟ اگر تهران بود اسم آزمایشگاه چیه ؟🥲

تهران نبود اسم آزمایشگاه رو هم یادم نمیاد برای خیلی وقته پیشه 

سلام سرچ کنید آزمایشگاه مرکزی اونجا باید انجام بدن . من زنگ زدم آزمایشگاه پارس طب خیابان گاندی اومدن خونه تست گرفتند ( خودم نمیتوانستم برم)