2777
2789
عنوان

فرزندم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 231 پست
نه 🙂🖤

ممنونم 😍😘

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
الکیییی میگی 😕✌

عزیزی🙂🙂🙂🖤🖤🖤😗😗😗😗

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 🙂🖤

استغفرالله.   

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

@______negar______ خوش برگشتی جانا💞🌸🔮

@nafasبلای۲  

@مهربونم۰  

@venosendo  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@______negar______   خوش برگشتی جانا💞🌸🔮 @nafasبلای۲     @مهربونم۰   & ...

فداتشم..../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ساعت هفت و چهل و پنج دقیقه... 🤦‍♀️

خب وقت دادی ک امتحان چی است

@______negar______   خوش برگشتی جانا💞🌸🔮 @nafasبلای۲     @مهربونم۰   & ...

عههههههه نگاررررر

@______negar______

من بعد از اون بحث فلسفی با تو دیگه اون آدم سابق نشدم 😂❤️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
استغفرالله.    

الحمدالله🙂🖤✌

خب وقت دادی ک امتحان چی است

علوم... 

من رفتم امتحان بدم   

فداتشم انشاالله که حالت خوب شه زودتر ❤ اون قلب مشکیارم نذار قشنگ نیست 🤧 میام گوشیمو میکنم تو حلقت ...

ممنون عزیزم 

چرا قشنگ نیست؟ باشه برای تو نمیزارم 🙂🙂🙂😗😗😗💔

نگار میخواستم برات تاپیک بزنم🥰خوش اومدی

ممنون/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/