2777
2789
عنوان

زندگی:/

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 20 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار درست رو شما میکنی وگرنه که همه بلدن شعار بدن:|

بخدا بدم کیاد میگن زندگی زیباست ، توکل کن همه چی یه روزی درست میشه فلانه هر روز صبح پنجره رو وا کن به اسمون لبخند بزن :| خو عزیز من ، من لبخند بزنم این شیمک سیر نمیشه غذا میخواد ، بعدم قرار بود چیزی درست شه تا الان میشد :| والا

کاش همه آدما دل خوشی داشتن:)

ایشالا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بزرگترین انگیزه , دلیل , پشت گرمی و ...... فقط و فقط وفقط بچه هام هستن و بس ! آیندشون خیلی ارزشمنده اگه حامی نباشیم وخدای نکرده به هر دلیلی از مسولیتمون کوتاهی کنیم تو این شرایط سخت چی به سر بچه های بی پناهمون میاد ????????

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
بزرگترین انگیزه , دلیل , پشت گرمی و ...... فقط و فقط وفقط بچه هام هستن و بس ! آیندشون خیلی ارزشمنده ...

چه انگیزه قشنگ و قابل احترامی 💖

خدابراتون حفظشون کنه و سایه شما رو بالای سرشون نگه داره

LGBT