2821
2789
عنوان

ساک نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 61 پست

عزیزم دو دست لباس کامل بزار بلوز شلوار جوراب،دستکش و کلاه پنج شش تا پوشک دوتا پارچه خشک کن، پتو دورپیچ،دستمال مرطوب یه دستم لباس خوشگل واسه مرخص شدنش و قنداق فرنگی برای اوردنش خونه من برای خودم هیچی نذاشتم بیمارستان همه چی میده فقط پسته و گردو و کشمش ،کمپوت گلابی و خرما و نبات گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینایی که داره استفاده کن  من باید یه بافت بخرم که اونم هنوز نخریدم

وای بخرزودتر ماه آخر سنگین میشی حس و حال راه رفتنم نداری

خوش اومدی نازمامان.😊
من فقط سایز ۱ و ۲  ۲ هرکدوم ۲ دست گرفتم  دیگه منتظرم تا پول گیر بیاد سایز ۳ بخرم

من بقیه چیزارومامانم گرفته بودفقط پتو و ساک مونده بود خودمون گرفتیم بادودست لباسم از این تیکه ایاگرفتیم 

خوش اومدی نازمامان.😊
وای بخرزودتر ماه آخر سنگین میشی حس و حال راه رفتنم نداری

وقتی پول نباشه مجبورم صبرکنم 

چندماه پیش گفتم برم بخرم که ماه های آخر سخته نمیتونم بچرخم 

هعی گفتن حالا وقت هست 

حالا بعد میخری 

الانم که اینقدر سختمه پیاده بچرخم و هرکی هم کار داره کسی باهام نمیاد

نه یدونه حوله دورپیچ بچه بردار.بنظرم سرهمی گرم بخر براش یدونه.کلاه و دستکش و جوراب حتما برا نی نی بر ...

من شمالم هواخیلی سرد نیست از بیمارستان ک بیام بیرون با ماشین میام تادم در خونه.دورپیچ بزرگ دارم عزیزم قنداق فرنگیم هس

خوش اومدی نازمامان.😊
لباس ۵تیکه کلاه جوراب دستکش پوشک نواربهداشتی پتودورپیچ شیشه شیر لباس زیربراخودت فلاکس لیوان نبات خرم ...

فلاسک لازمه.نواربهداشتی چه سایزی(البته ببخشید ک میپرسم)

خوش اومدی نازمامان.😊
من اینجا غریبم  مامانم که فوت شده کلا رسم سیسمونی نداریم مادرشوهرم برای بچه تشک و بالشت درست ...

گریه نکن خدابزرگه عزیزم من واسه خیلیا یارویاوربودم باوجودسن کم ولی الان خودم دس تنهام

خوش اومدی نازمامان.😊
وقتی پول نباشه مجبورم صبرکنم  چندماه پیش گفتم برم بخرم که ماه های آخر سخته نمیتونم بچرخم  ...

تنهابرو.من اکثرشوخودم باشوهرم رفتیم خریدیم 

خوش اومدی نازمامان.😊
2824
2823
2791
2779
2792