2777
2789
عنوان

رفت ک رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 110 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره زندگی ک جاودانه نیس .اگ دوسم داشت برمیگشت

اگ دوست داشت چشش رو همه میبست گل منتظر نباش ....برگشت نوبته توه ک طردش کنی 

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
اگ دوست داشت چشش رو همه میبست گل منتظر نباش ....برگشت نوبته توه ک طردش کنی 

بیو گزاشته با یکی دیگس.میترسم از خودم ک باز برم سمتش تولدش نزدیکه میترسم برم پیام بدم بهش.چیکار کنم این فکر سمتم نیاد

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
آدمی که خیانت میکنه بنظرت ارزش داره که تو حتی بهش فکر کتی؟  به این فکر کن اون اصلا به تو فکر ن ...

دقیقا.اگ هم ب ذهنش بیام فقط ترحمه هیچی نداره دیگ

اگ میخاستنمون نمیرفتن.ما چیزی کم نداشتیم مسلما فراموش میکنی این روزام میگزره

حالم خیلی بده من از اون دختره هیچی کم نداشتم فقط من ۲۴ ساعت نمیتونستم باهاش حرف بزنم

بیو گزاشته با یکی دیگس.میترسم از خودم ک باز برم سمتش تولدش نزدیکه میترسم برم پیام بدم بهش.چیکار کنم ...

اگ میخوای خودتو کوچیک کنی حتما برو سمتش اگ غرورداری ولش کن مطمئن باش ی روزی پشیمون میشه ک ا دستت داده بیخیالش شو فرصت های خیلی بهترو بیشتری داری خودتو دوست داشته باش لیاقتت خیلی بیشتر از ی آدم لاشیه 

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒
حالم خیلی بده من از اون دختره هیچی کم نداشتم فقط من ۲۴ ساعت نمیتونستم باهاش حرف بزنم

من بدترم .ما رابطمون جوری بود ک خانوادش در حریان بودن قرار بود اخر این ماه ببینمشون .یهو گف حسم بت اونقد نیس واس ازدواح کلی حرف دیگ.ولی من خر باز هی رفتم سراغش جمعه ک چت کردم گف بزا زندگیم بکنم فراموش کن

چن سالته اون چن سالش بود؟!