2777
2789
عنوان

وکلای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 7355 بازدید | 264 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه سوال دارم برای دادخواست تامین خواسته قبل از تقسیم ترکه حتما باید گواهی انحصار وراثت ضمیمه دادخواست تامین خواسته بشه یا نیازی نیست و صرف اینکه ثابت کنم از ورثه هستم کفایت میکنه؟ آخه ماترک در معرض تضییع و تفریطه و صدور گواهی انحصار وراثتم حدود 40 روزی طول میکشه و نمیتونم منتظر بمونم تا اون صادر بشه
مریم جون خواسته اصلیم تقسیم ترکه ست اما قبل از اون میخوام تامین خواسته بدم چون اموال از سوی برخی وراث شدیدا در معرض حیف و میلن و تا موقع صدور گواهی انحصار وراثت و دادخواست تقسیم ترکه ممکنه خیلی کارا بکنن واسه همین میخوام از الان تامین خواسته بدم و اموالو توقیف کنم تا روزی که گواهی صادر بشه و برم دادخواست اصلیمو که تقسیم ترکه ست بدم. حالا میخوام بدونم آیا برای تامین خواسته باید گواهی انحصار وراثت داشته باشم حتما؟ یا بدون اونم میشه دادخواست داد؟ آخه هنوز صادر نشده و طول میکشه که صادر بشه.
mahsa جان تبصره ۲از ماده ۱۱ ) کارآموز از تاسیس هرگونه دفتر یا موسسه ، منفردا یا متفقا با کارآموزان دیگر و وکلا ممنوع بوده و مکلف است در دفتر وکیل سرپرست حاضر شود. تخطی از این امر تخلف انتظامی محسوب می شود. اگر موکلی ازت به دادسرای کانون مربوطه شکایت کنه دیگه .........
الهام ناناز جان بنظر من تامین خواسته در این خصوص معنی نداره یا مهرموم ترکه یا دستور موقت صحیح است. در صورت اثبات در معرض تضییع و تفریط بودن میتونین درخواست بدید البته مهرو موم ترکه در حال حاضر در صلاحیت شورا هست و هر ذینفع میتونه درخواست کنه ماده 167 ق امور حسبی
سلام مریم جان میشه به سوالم زود جواب بدین؟ خیلی عجله دارم
من همیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خوشحالــــــــــــــــــــــــــــم...................گور بابای غمای دنیـــــــــــــــــــــــــــــا[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
من میخوام از یه شخصی تو یه شهر دیگه ای ماشین بخرم،ولی خودم نمیتونم برم اونجا.داییم تو اون شهر هست. اون شخص نمیخواد پلاک ماشین رو بده. الان چه کاری بهتره انجام بدم؟ لطفا اگه میشه سریعتر جواب بده
من همیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خوشحالــــــــــــــــــــــــــــم...................گور بابای غمای دنیـــــــــــــــــــــــــــــا[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
آره میگه پلاک چون به نام خودمه میخوام داشته باشمش ونمیذارم از شهر خارج بشه.پلاک رو فک کنن وشما یه پلاک جدید ثبت نام کنین.من چیکارکنم نمیتونم برم؟
الان شما کامل پول ماشین رو پرداخت کردید؟ معمولا این مواقع پلاک رو ماشین هست ولی طرفین میرن دفترخونه و وکالت تعویض پلاک میدن مثلا برای یک هفته بعد پلاک فک شده ایشون هم میره توی مرکز تعویض پلاک
نه هنوز پولی پرداخت نکردم. ایشونم همین رو گفتن ولی من حضورر ندارم باید چیکار کنم؟