2777
2789
عنوان

وکلای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 7363 بازدید | 264 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وبی موبی عزیزم سلام 1-ممکن است.میتوانند به نظر کارشناس اعتراض کنند. 2-بیمه بیکاری با از کار افتادگی یا طول درمان متفاوت است در مورد اول از بیمه باید استفاده کنند اما مورد دوم به عهده مقصر حادثه است. 3-به میزان تقصیر مسوولیت با مقصر حادثه است دیه تعیین میگردد. 4-معمولا بیمه دیه ای به خود مقصر پرداخت نمیکند بازهم از بیمه سوال کنند. 5-متوجه سوال نشدم.خودرو فرسوده است یا..... 6-تا زمانی که کارشناسی به جهت حادثه و میزان خسارت و تقصیر صورت نگرفته خیر پس از آن منعی ندارد.
سمیه/وکیل پایه یک دادگستری/از سال 87/تهران/مطهری/کلیه امور حقوقی/دانشگاه تبریز/لیسانس البته خدا پارسال خرداد ماه یه فرشته دوست داشتنی بهم عنایت کرد و به همین دلیل فعلا تا وقتی که جوجومو بشه گذاشت مهد کار نمیکنم.یعنی تا وقتی که بتونه خوب صحبت کنه و اگه خدای نکرده کسی اذیتش کرد بهم بگه. مریم جون ممنون که اینجارو راه انداختی.اینطوری حداقل دوری از محیط کار رو کمتر حس میکنم. خوشحال میشم در کنارتون باشم
قربونت برم مریم عزیزم.و از سپاس از تاپیک خیلی خوبت.واقعا تو تاپیک اطلاعات حقوقیم به روز شد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=892353&postID=34992383 مشاوره حقوقی رایگان............ فاطمه ساداتم
هشت صبح 92/12/26 پا به این دنیای قشنگ گذاشت.در 37 هفته و 3 روز

الان 13 lماهشه قربونش بره مامانش
سلام مرسی که جواب سوال قبلی منو دادید. من یه دوقلو 16 ماهه پسر و دختر دارم . اگه به علت ناتوانی جنسی همسرم تقاضای طلاق بدم . بعد از طلاق حضانت بچه ها با من میشه یا پدرشان؟ با توجه به اینکه من خانه دارم ولی شوهرم از خودش چیزی نداره آیا امکان داره حضانت رو به من بدن ؟ البته من در حال حاضر شاغل نیستم و آیا اگر جایی مشغول به کار شوم میتواند در گرفتن حضانت تاثیر داشته باشد؟
نازنین درصورت امکان خانم را راضی به طلاق توافقی با پرداخت مبلغی کمتر از مهریه مقرر در زمان عقد کنند در غیراینصورت میتوانند پس از درخواست مهریه از جانب زوجه مهریه را بصورت اقساط پرداخت کنند و سپس تقاضای طلاق کنند. با توجه به رویه قضایی دادگاهها در صورت درخواست طلاق از ناحیه زوج باید تمام حق و حقوق مالی زن یکجا پرداخت گردد.
نیلوووجوووووون خیر،زیرا در زمان معاینه در پزشکی قانونی کاملا مشخص میشود که این اثرات خودزنی یا ضرب و جرح است. بله،ایشون میتوانند اگر دارای سن قانونی هستند به دادسرای محل مراجعه و شکایت کنند.
آرمیتا2013 حضانت هر دو تا 7 سالگی با شما و پس از آن با پدرشان خواهد بود مگر شما عدم صلاحیت پدر در حضانت را ثابت کنید. داشتن شغل و درآمد برای مادر معمولا تاثیری در اخذ حضانت ندارد زیرا دادگاه میتواند به درخواست شما حق حضانت را به شما داده لیکن با تعیین میزان نفقه فرزندان پدر را مکلف به پرداخت ماهیانه آن محکوم کند.
باران طبق قانون حق حبس در نفقه جاری نیست. وجوب نفقه در دوران عقد منوط به دو شرط دایم بودن عقد و تمکین زوجه است. لیکن زمان درخواست مهریه بر مبنای حق حبس دادگاه زوجه را ملزم به تمکین نخواهد کرد و در صورتی که مهریه او عندالمطالبه بوده و شوهر توان پرداخت را دارد و نمی پردازد، و زن به این علت تمکین نمی کند، نفقه تعلق می گیرد در غیر این صورت نفقه تعلق نمی گیرد.