2777
2789
یعنی این ایران نمیتونست یه دارو مثل دگزا تولید کنه؟ بعد ادعاشون میشه دانشمند هم دارن

بقول اون خانم ايرانيا نشستن تا بلاد كفر واكسن و دارو كشف كنن ايرانيا بزنن برن تو مسجد ارزوى مرگشونو كنن😂😂😂

تلخ_مثل_زهر#  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمکی نه اون یکی ملک زاده

ای خواهر ایران ۳ ملیون نفر کرد موش ازمایشگاهی برا واکسن بینم جواب میده یا نع از عزیزای مردم که ته بیمارستاتن استفاده کرد و پولشو زد ب جیب..هر یک نفری ک بمیره یه یارانه و معیشت میره جیب دولت چی بهتر از این

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
چرت گفته اونوقت علت مرگ کشواری دگ چی بوده 😒😂

همه فهمیدن که ملک زاده داروهای شرکت داروسازی خودش وارد کرده وجلوی داروهای دیگه روگرفته ولی چون پشتش هستن محاکمه نشده فعلا

منم شنیدم که اگه گرفتید به هیچ وجه بیمارستان نرید تو خونه بمونید و درمان کنید

نه عزيز اينجورى هم نميشه گفت دو هفته پيش بيمارستان بودم بيمار كرونايى اوردن كه ناى نفس كشيدن نداشت از همراهش پرسيدن از كى اينجوره گفت ٣ روزه گفت پس چرا نياورديش گفت ترسيديم بياريمش روش دارو تست كنيد دكتر با تاسف سر تكون داد گفت اين تا صبح نميمونه ولى بازم من دستگاه وصل ميكنم بردنش اتاق احيا من همونجا نشسته بودم تا جواب ازمايشم بياد ديدم يهو همه دويدن سمت اتاق احيا و بعدش گفتن فوت شد خيلى ناراحت كننده بود اقاهه سنى نداشت شايد ٤٠ سال😔

بیا شاهد از غیب رسید بابا گول شایعات نخورید 

دلم ميسوزه واسه ادمايى كه بدحالن و تنگى نفس گرفتن اما دكتر نميرن تا بميرن درسته با هر عطسه زدنى نبايد رفت بيمارستان اما تنگى نفس شوخى بردار نيست يعنى درگيرى ريه😔