2777
2789
الهی آمین😍😍

پسر خودم ۳ سالشه

دیروز میگفت یه کاغذ بده

رباط بکشم تو مردی واسم غذا درست کنه 😑😑😑😑😑😑

بعد چند دقیقه بعدش دراز کشیدم خسته بودم رفت تلویزیون رو خاموش کرد روم پتو کشید😑😑😑

فازشو نفهمیدم

آخی چه شیطونه ماشالله 😍😍

قربونت 

وقتی شوهرم میوند دنبالم میرف سریع لباس میپوشید میگف ای وای شوهرم اومده من هنو حاضر نشدم🤣🤣

هوو شده برا من😁

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عموم  هر وقت جارو و....میبینه ذوق میکنه و به زبون خودش یه چیزایی میگه😍 بعدم جارو رو ب ...

ای جاااانم😍😍

پسر عمه ی من از جارو برقی میترسه

ینی میتررررررسه ها
😂

اسم شوهرمن محمدهبعددو سه بارجلوی پسرجاریم که یکونیم سالشه صداش کردم ازاون به بعد به من میگه مَمَتی به شوهرمم میگه عموجی،منظورش ازجی همون جون هستش خیلی بامزه است عاشقشم هرروززنگ میزنم کلی حرف میزنه باهام

ای جان 😍 از ایناس که شیرین زبونن 😍

اره خیلی شیرین زبونه الهی فداش بشم خیلیم باهوشه یه ماه پیش بهش گفتن دست به کف شوی اشپزخونه نزن کثیفه نی نی جیش کرده توش دیروزخونه مابودن اومده پاشومیزنه به کف شو میگه ممتی نی نی جیش 

بااینکه چهارسالشه قبل ازاینکه باباش بیاد خونه روباداداشش کن فیکون میکنن ازبس پرانرژیه همین که باباش میاد یع قیافه ی مظلوم به خودش میگیره که بیا وببین وقتی چیزی ازباباش میخواد صورتشو خیلی باحال میکنه یه جوری میگه وروجک که باباش عمرا بگه نه یا یه کیف داره خیلی دوستش داره رفته گوشیمو برداشته عکس کیفشو گذاشته تصویر زمینه گوشیم میگه من این عکس وخیلی دوست دارم همین باشع یا یع سلفی هایی ازخودش میگیره نشون هرکی میدم باور نمیکنن خودش گرفته خلاصه ماهم چهارسال مون بود اینم چهارسالشه 🤣😂🤣

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

دخترخواهرمم چهارسالشه مامانم زنگ زده به گوشی خواهرم دخترش برداشته مامانمم گفته گوشی روبده مامانت گفته مامانم تواتاق دیگست حسش نیست برم صداش بزنم بهش بعدا میگم مامانی زنگ زده به خواهرم میگم والا من بااین سن اگه روبه مرگ باشم بگن گوشی روبده فلانی باهمون حالم پا میشم بدو بدو میرم گوشی رومیدم خدایا یاما خیلی پخمه ایم یا اینا خیلی بوزینه 😂🤣😂🤣😂البته شوخی کردم به کسی برنخوره 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤