2777
2789
عنوان

شوهر دوستم اومده دایرکتم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 53 پست

مگه چی فرستاده؟ 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک آنبلاکش کن

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
همینو میترسم ب دوستم بگم یه وقتی رابطم با دوست ۱۵ سالم خراب شع

الان که نگو

الان اصلا جواب نده

اگر تکرار کرد اول به خودش تذکر کوبنده بده

لارم شد به دوستت بگو

بالاخره اگر ادم مشکل داری باشه باید بفهمه

بحث یه عمر زندگیه

تو نگی یه وقت خودش بفهمه مید ونی با خودش چی در موردت فکر میکنه؟

خیلی موضوع گنده نمیشه؟؟

هیچ کاری نکن،جواب نده،به دوستت هم نگو،فقط سعی کن از شوهرش دوری کنی،دیگه با ماشینشون جایی نرو

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وااااا عجب دوستت ریلکسه که میذاره شوهرش این مدلی شکر بخوره .صد در صد کرمی داره و گرنه کی بی منظور با ...

منم تعجب کردم با خودم گفتم اگه منظوری داشت ک انقد علنی دست زنش کادو نمیداد ولی خو اون دوست دیگمو حتی فالو هم نکرده و این رفتاراش فقط درمورد منه..حالا اگه با اون دوست دیگمم اینطوری بود میتونستم جلو افکار منفی رو بگیرم

بابا یه کلیپ سادس بزرگش نکن

جوابشم نده

اگه باز تکرار شد یا دیدی حرف نامربوطی زد حتما قاطعانه جوابشو بده و دوستتو در جریان بزار

ولی به نظرم فعلا کاری نکن

شاید بنده خدا واقعا بی منظور فرستاده

لطفا# انقد بدبین نباشید و قضاوت اشتباه نکنید

یه روز خوب میاد😍
وااااا عجب دوستت ریلکسه که میذاره شوهرش این مدلی شکر بخوره .صد در صد کرمی داره و گرنه کی بی منظور با ...

من که شوهرم هر وقت اسم دوستم میاد خیلی عذر میخوام‌تف نثارش میکنه میگه دوستت دیوونه اس همش اذیتت میکنه 

منم تعجب کردم با خودم گفتم اگه منظوری داشت ک انقد علنی دست زنش کادو نمیداد ولی خو اون دوست دیگمو حتی ...

تقصیر تو نیستا مقصر زنشه که ببخشید پخمه س 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)