2777
2789

یا از چه سنی 

و چطوری# باید بهشون گفت؟

یا نحوه برخورد باید چطوری باشه

مامان های با تجربه لطفا راهنمایی کنید:(

چطوری روابطشو با بقیه و دوستاش کنترل کنیم؟ 

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

⛔️عدم نمایش نتایج غيراخلاقى⛔️

✅ آیا می‌دانید گوگل گزینه‌ای دارد که اگر فعالش کنید،٪۸۰ نتایج غيراخلاقى را نشان نمی‌دهد؟

👌🏻برای اینکار کافی ست:

1️⃣ داخل مرورگرتان نشانی زیر را تایپ کنید: یا روی لینک زیر بزنید:

2️⃣ بعد از بازشدن صفحه نمایش، گزینه‌ی فی لتر کردن نتایج مستهجن را فعال کرده و ذخیره کنید.

┄┄┅🍃🌸♥️🌸🍃┅┅┄

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از راهاش بنظر من اینه که مدرسه دولتی نفرستین مدرسه اسلامی بفرستید اگه براش گوشی میخرید برنامه کنترل والدین نصب کنید اما خب من چون بچه ندارم اطلاعاتمم کمه. ی راهشم اینه ک خودت براش توضیح بدی قبل از اینکه بقیه بهش بگن البته بنظرم این زیاد اوکی نیست

بنظرم با وجود گوشی اینترنت دار و قفل شکن دار اصلا نمیشه کنترل کرد مگه کلن بشینید پیششون که اینم خودش کلی مشکل به دنبال داره..

اگه جلوی فضای مجازی بگیری هم باز توی مدرسه متوجه میشه اینقدر محیط مدارس و بعضی دانش آموزا بد شدن

⛔️عدم نمایش نتایج غيراخلاقى⛔️ ✅ آیا می‌دانید گوگل گزینه‌ای دارد که اگر فعالش کنید،٪۸۰ نتایج غيرا ...

البته این یک روش واسه ندیدن خیلی مسائله، ولی نحوه ی برخورد رو منم دوست دارم بدونم

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
یکی از راهاش بنظر من اینه که مدرسه دولتی نفرستین مدرسه اسلامی بفرستید اگه براش گوشی میخرید برنامه کن ...

مدرسه اسلامی چطوریه؟ نشنیدم تاحالا

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

توی سال ۲۰۲۱ هستیم متاستفانه مدرسه های ما از کلاس نهم به بچه ها میگن 

دخترم پنج سالشه پریود رو تا حدودی گفتم چون پرسید

در‌مورد بچه هم توضیح سر بسته ای از مشاور پرسیدم دادم

در‌مورد ماسئل جنسی هم باید بهش خودم بگم