2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد لاغرم خوب نی ☹

چند کیلویی .چند سالته؟

من ۳۲ سالمه ۵۰ کیلوام..لاغرم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

من خیلی گشنمه شام نخوردم

10کیلو کمبود وزن دارم😑😑😑😑

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

گشنمهههه ایها الناس😤😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من  معدم درد میکنه نمیتونم چیزی بخورم😪

همدردیم.من رفلاکس دارم از وقتی دارو میخورم کم اشتها شدم.همه چی انگار زهره برام  

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
همدردیم.من رفلاکس دارم از وقتی دارو میخورم کم اشتها شدم.همه چی انگار زهره برام    

وای من یه مدت بد اشتها شدم شدید فقط تو روز یه کفگیر برنج میخوردم اونم با التماس مامانم

دوروز پیش ترشی خوردم کلا معدم سوراخ شد فلفلم زیاد میخورم حی میکنم معدم منفجر شده خیلی بده😤😤

وای من یه مدت بد اشتها شدم شدید فقط تو روز یه کفگیر برنج میخوردم اونم با التماس مامانم دوروز پیش تر ...

دکتر رفتی؟چون منم بخاطر همین ترشی وو ادویه معدم خیلی ضعیف شد.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
چند کیلویی .چند سالته؟ من ۳۲ سالمه ۵۰ کیلوام..لاغرم

من ۲۰ سالمه آخرین باری که خودمو کشیدم ۵۲ بودم الان نمیدونم 

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            
2790
2778
2791
2779
2792