2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دور هم خجالت بکشیم😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 36 پست
الان گوزوها میان😂

😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

ی بار خونه مامانجونم اینا بودیم 🤦🏻‍♀️

بعد ی کار خیلی مهم پیش اومد باید همون موقع انجام مبدادم اومدم دوییدم😒☹️بعد پاپوش پام بود 

انچنان لیزی خوردممممم نگم برات😖😂🤦🏻‍♀️ب گونه ای ک پای چپم دولا شد رف زیر با. سنم پای راستمم افقی دراز شد🙄😂

بعد پرو پرو پای راستمم جمع کردم تو شکمم برگشتم ب جمع گفتم هه حرکتو حال کردین 😎😏💚🍃

پرروهم-خودتونین# 🙊😁

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

کلاس هشتم بودم یادش بخیر 

زنگ خورد داشتیم میرفتیم خونه تو راه پله طبق معمول همه از جنگل آزاد شده بودن

منو دوستم میرفتیم شنبه هم بود من خاطرات و سوتی های جمعه در خانواده رو میگفتم 

دیدم معلم پشت سرمه داره از خنده میمیره 

منم داشتم یارم بیا ادارارم بیا رو که بابام دستشویی بودین میخوندم که شنیده بود

جلسه بعد داشت در مورد فرهنگ و ادب در خانواده صحبت میکرد🙄😑

دیشب مهمون داشتم دوست همسرم و خانومشه بعد همسرم گفت شامای خانومم خوشمزس چاق شدم منم گفتم ازاین به بعد زیاد میدم بخوری وسط شام چنان سکوتی شد ک نگین منم سریع بحثو عوض کردم خخخخ بعدش شوهرم یادش رفت ترسیدم یادش بمونه 😄😄😄

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

من پارسال یا پیلارسال ۸۰ کیلو بودم با قد ۱۶۰!

ی پسره گوشی فروشی داشت من از دور رو این کراش داشتم

یه روز اینستا فالوش کردم عکسامم با صورت بود و چون فیسم بد نیست خوشش اومد شب یکم دایرکت باهام حرف زد فقط یکماا

نمیدونم فازم چی بود فرداییش رفتم مغازش😐خداییش چ اعتماد بنفسی داشتم رفتم با عشوه قیمت میپرسیدم

دیگ نیاز نیس بگم بعد اون هرگز پیامی ازون اقا دریافت نکردم!

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

منم که امروز مهمون داشتم اونم چه مهمونی مامانم اینا با پدرشوهرم اینا

نگو پیچ قابلمه شل سده افتاده تو ابگوشت ما هم هی گشتیم نبود پدرشوهرمم ازاین حساساس فقط نذرو نیازمیکردم بررااون نیاد اخر پیداکردم 

یبارم با دوستام کوهنوردی رفته بودیم خیلی پیمایش کردع بودیم خسته شده بودیم همه یجا نشسه بودیم جلومون ی پسره داشت ی خاطره واس دوستاش تعریف میکرد ناخوداگا شنیدم ک با لبخند داشتم نگاش میکردم بهش گوش میدادم

دوستم نمیدونم چیکارم داشت هی صدام میکرد من اصن حواسم نبود

یهو همون پسره برگشت من همونطور ک با لبخند نگاش میکردم گف با شماستا😐

بخدا خواستم اون لحظه بخار بشم

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!