2777
2789
جلسه اول یه دور دراومد ریخت جلسه دوم اصلا درنیومد   چرا ۱۲ جلسه؟؟ بهم گفتن ۶_۸ جلسه

من میانگین رو گفتم بستگی به پوست و موی هر شخص تعداد جلسات ادامه میدن

ولی ۶ جلسه جواب نمیده هااا، زود برمیگرده، باید بیشتر ادامه بدی تا به نتیجه برسی

من میانگین رو گفتم بستگی به پوست و موی هر شخص تعداد جلسات ادامه میدن ولی ۶ جلسه جواب نمیده هااا، زو ...

اره خودشم گفت تا حالا کسی با ۶ ماه جواب نگرفته معمولا همون ۸جلسه هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریکاوری هم داره من از ۱۷سالگی رفتم لیزر  همین ۳ماه پیش ک دورم تموم شد

!!!! من ۸ جلسه رفتم جواب داد

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
!!!! من ۸ جلسه رفتم جواب داد

وا مگ میشه؟ منم ۸جلسه تموم شد مو نداشتم گفتن هر ۳ماه بیا ریکاوری واقعا هم بعد ۳ماه موهام درمیومدن تعجب میکنم از این حرفت همه ریکاوری میکنن

برای حاجت روا شدن خواسته خودمو خودت ی صلوات بفرست و از ته دل بگو آمین🤩😍💜
وا مگ میشه؟ منم ۸جلسه تموم شد مو نداشتم گفتن هر ۳ماه بیا ریکاوری واقعا هم بعد ۳ماه موهام درمیومدن تع ...

من اولین باره همچین چیزی میشنوم، من اخرین بار تابستون رفتم گفت بعد این هر وقت درومد بیا  که هنوز رویش نداشته

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
عزیزم من یکساله میرم.بدنم لکه های تیره افتاده.البته خیلی با دقت معلوم میشه.جاهایی که لک یا جوش داشتم ...

من زیر بغل و بیکینی میرفتم ن جوش داشت ن لک 

فقط تیره بود ک با ترکیب روغن آرگان و نارگیل  تیرگی رو برطرف کردم

دستگاهشون چی بود؟

با الکساندر کندلا همونموقع ک مرکز باز شد و اینو آوردن منم تازه ۱۷سالم تموم شد رفتم برای لیزر ک اون خانمه گفت ربطی ب ۱۸سالگی نداره کسایی ک بالای ۱۲سال هستن میتونن لیزر کنن