2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 45 پست
خب بهتره تا خوب و خوش زندگی کنن اونوقت جای دیگه هم سرش گرم باشه

چرا اول از خود شوهرش رو راست نمیپرسه ببینه چی میگه؟ گوشیشو چرا چک نمیکنه اپل بنظرم این راه هارو بره اون راه اخره 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوتفاهمه بابا. خب از خودش میپرسید

پرسیده اونم گفته موی خودته حتما اینم گفته نه مال من فرق میکنه گفته چه میدونم از کجا اومده . من یه مدته این لباسمو تن نکردم زیر بقبه لباسام بوده . حالا اینم یادش نمیاد که این لباس رو از کی شوهرش نپوشیده که بدونه داره راست میگه یا نه . ولی خوب لباس زیرش محسوب میشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چرا اول از خود شوهرش رو راست نمیپرسه ببینه چی میگه؟ گوشیشو چرا چک نمیکنه اپل بنظرم این راه هارو بره ...

تا حالا چیزی ازش ندیده که بخاد شک کنه گوشیش هم میگه بیشتر وقتا رو زمینه اینم گاهی نگاه میکنه . بعدشم اگه مردی بخاد کاری بکنه تابلو که نمیاد تو گوشیش چیزی بزاره . اینم چون بیشتر همکارای شوهرش زن هستن دلش اشوب شده 

پرسیده اونم گفته موی خودته حتما اینم گفته نه مال من فرق میکنه گفته چه میدونم از کجا اومده . من یه مد ...

کسی ک چیزی زیرسرش باشه معمولا اول میگه نمیدونم. اینکه اول گفته موی خودته بنظرم شکی توش نیست

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
کسی ک چیزی زیرسرش باشه معمولا اول میگه نمیدونم. اینکه اول گفته موی خودته بنظرم شکی توش نیست

اینم میگه چون بعدش توضیح داده یه کم شک کرده چون میگه گفته اصلا من اینو چند وقته نپوشیدم بعدش گفته کجاش مشکیه رنگ موها خودته تو کور رنگی داری خخخخ

تا حالا چیزی ازش ندیده که بخاد شک کنه گوشیش هم میگه بیشتر وقتا رو زمینه اینم گاهی نگاه میکنه . بعدشم ...

چ بده ک بای تار مو ب همسرت شک کنی. اگه لباسش مویی بود اون ی چیزی اما ی تار مو....صددرصد بالباسای لباسشویی شسته شده مورفته تو بافت لباس از قدیم هم بوده تازه نبوده بنظرم

اینم میگه چون بعدش توضیح داده یه کم شک کرده چون میگه گفته اصلا من اینو چند وقته نپوشیدم بعدش گفته کج ...

خخخ این مو ازقدیم مونده. بگو انقد راحت زندگیتو متشنج نکن 

چ بده ک بای تار مو ب همسرت شک کنی. اگه لباسش مویی بود اون ی چیزی اما ی تار مو....صددرصد بالباسای لبا ...

اینکه شوهرش توضیح داده این شک کرده اخه میگه اینجور ادمی نیست . میگه گفته من اینو نپوشیدم زیر بقیه لباسام بوده تازه پیدا کردم . اینم یادش نمیاد بینم راس میگه یا نه 

اینکه شوهرش توضیح داده این شک کرده اخه میگه اینجور ادمی نیست . میگه گفته من اینو نپوشیدم زیر بقیه لب ...

🙁چ بد ک آدم توبلاتکلیفی میمونی.امیدوارم هیچی نباشه. بگو یکم زیرکانه تحت نظرش بگیره بگو نشون نده که شک داره بهش که اونم اگ چیز زیر سرشه محتاط تر عمل نکنه

🙁چ بد ک آدم توبلاتکلیفی میمونی.امیدوارم هیچی نباشه. بگو یکم زیرکانه تحت نظرش بگیره بگو نشون نده که ...

اره واقعا سخته . نمیدونه چکار کنه بگذره هم همش فکرش بهش مشغوله 

به نظر شما مردای که همه جوره زناشون رو دوس دارن تو رفتار و عملشون هم مشخصه ازینکارا میکنن ؟

صددرصد. همسر من امروز مجردی رفته بود تفریح با دامادشون وداداشش الان انگار پریوده از بس کسله ماته مات 😀عذاب وجدان داره فک میکنه من نمیدونم 😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز