2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1808349 بازدید | 136169 پست
اره بخدا، حالا اقدام رفتن خودش دردسر هست همسر من نمیدونم چشه ی روز میگ باشه وقتش میرسه میگه نه🤣😂

هنوز تصمیمش جدی نیست ولی انشاله که به همین زودی مامان شدنتو ببینیم عزیزم.😘

راستی مرضیه جون تو هفته ۱۸ من شکمم سفت سفته،یکمم نافم درد میکنه!؟اینا طبیعیه؟من اینایی که میگم تو بارداری قبلیم تو هفته ۲۶،۲۷تجربه کردم

بله، کامل شدم 😐

گلم میشه بگی من چکار کنم دیشب اقدام کردم امشب فک نکنم بتونیم اقدام بریم https://uupload.ir/files/u363_۲۰۲۱۰۳۰۷_۲۲۱۰۳۸.jpg

دعا کنید تیکرم همین رنگی بمونه 🙏این رنگی نموند ولی خدا مصلحتم چیز دیگه دید بازم شکر تسلیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشكر عزيزم سعي كن غلظت خونتم كنترل كني اوكي بشه بعد اقدام كني  با خيال راحت ايشالا كه ...

قربونت شمام ایشالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی گلتو بسلامتی بغل بگیری

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
آره... دقیقا. خوب شد دیرتر نشد.  سعی میکنم آزمایش هارو بدم. این آزمایش انعقادخون که میگی دکتر ...

ن دکتر بنویسه چون ما سقط داشتیم احتمال اینک بد شقط مشکل غلظت یا انعقادی پیدا کنیم بالاست

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

سلام خانما ،یه سوال داشتم. از اقدام‌های این ماه راضی نبودم،الان ۴روز از تخمک گذاری می گذره،به نظرتو ...

اگه لقاح انجام شده باشه زعفران فقط باعث شل شدن کمرت میشه ، اگه اورژانسی نمیخوری بهتر کار خاصی نکنی چون بدتر آسیب میزنی به بدنت دوست عزیز

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
شوهر منکه هیچ مکمل و قرصی هم نمیخوره تازه عوض تقویت این ماه که ماه قبل اقداممونه همش روزه میگیره ، ب ...

من همسرم انقدر میل جنسیش بالاست میترسم بهش دارو این چیزا بدم، عرق کاسنی میخورد خاکشیر میخورد کلا میزد بالا. همون بهتر ک نخوره😂 فک نکنم تاثیر بذاره ولی خب اقداماتتو بذار بد ماه رمضان اگ جنسیت برات حیاتیه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

من همسرم انقدر میل جنسیش بالاست میترسم بهش دارو این چیزا بدم، عرق کاسنی میخورد خاکشیر میخورد کلا میز ...

مرضیه جان نگاهی بنداز کیتام امشب نمیتونم اقدام برم دیر میشهhttps://uupload.ir/files/u363_۲۰۲۱۰۳۰۷_۲۲۱۰۳۸.jpg

دعا کنید تیکرم همین رنگی بمونه 🙏این رنگی نموند ولی خدا مصلحتم چیز دیگه دید بازم شکر تسلیم
بله، کامل شدم 😐

عه فک نمیکردم بشی

عب نداره ایشالله ماه بعد منم میخاستم اول فروردین اقدام کنم که تخمک گذاریمه گزاشتم اخر فروردین 

تخمک گزاری بعدیمه(پری بعدی)

اول عجله داشتم حالا میگم یکم صبر کنم سونو هم برم که اگه دختر شد نگم کاش سونو هم میرفتم 

شاید امپول ازاد سازیم بزنم 

پسر#  

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
من همسرم انقدر میل جنسیش بالاست میترسم بهش دارو این چیزا بدم، عرق کاسنی میخورد خاکشیر میخورد کلا میز ...

من ۶ ماهه اقدامم عقب انداختم بخاطر خیلی مسائل و مهمتر از همه کارم ، تعطیلات عید فقط فرصت کافی دارم برا اقدام های برنامه ریزی شده ،، بهش هم میگم الان نگیر میگه مردی که با روزه ضعیف بشه مرد نیس ،، مکمل هم که اصلااا نمیخوره ، 😑😑

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
گلم میشه بگی من چکار کنم دیشب اقدام کردم امشب فک نکنم بتونیم اقدام بریم https://uupload.ir/files/u3 ...

عزیزم کیتت نزدیک مثبته. فردا ظهر یا عصر میتونی بری؟

احتمالا فردا کاملا مثبته و پس فردا میره رو اوج. دیگه یه کاری کن تا پس فردا دوتا اقدام دیگه رفته باشی. مثلا اگه امشب نمیتونی بری فردا ظهر برو، پس فردا صبح برو، شب هم برو.  حالا باز بستگی به کیتت داره. اگه فردا خیلی پررنگ نشه بیشتر وقت داری. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
خب پس خوبه، تا اردیبهشت قشنگ زمان تخمک گذاری دستت میاد.  آره عزیزم، پری اومد. 😶

عزیزم من ماه پیشم گفتم حتما شوهرتو بفرست ازمایش چون اینطور که معلومه بارداری پوچه همش و بیشترین علتشم اسپرم ضعیف مرد یا مشکل انعقادی خودت . هم همیرت بره ازمایش اسپرم . هم خودت انعقادی و ایمنی ازمایش بده . رفتی دکتر بگو چندبار بارداری پوچ داشتی خودش مینویسه .

ن دکتر بنویسه چون ما سقط داشتیم احتمال اینک بد شقط مشکل غلظت یا انعقادی پیدا کنیم بالاست

Ok

مررررسی، سعی میکنم تو چند روز آینده کلا یه برم دکتر. 

میدونی؟ من به یه چیزی شک دارم. اینکه همش بیبی چکم مثبت میشه ولی بعدش پری میشم فکر کنم اون سلول تشکیل میشه، یعنی لقاح شکل میگیره ولی لانه گزینی نمیکنه و پریود میشم. به نظرت منطقی نیست این؟؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
بهت دوره مصرف نداد؟؟

دوستم دوره طب سنتی رفته اون بهم گفت بخور ولی دیگه چون بهش نگفتم تو اقدامم ازش نپرسیدم بعد از اقدام بخورم یا نه

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏