2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1808508 بازدید | 136169 پست
مرسی گلم . بدون شک این قلب رئوفی که دارید پاداشش همون دوتا گل دختره که خدا بهتون هدیه داده. انشالله ...

شما دو نفر چقدر خوب و دلنشین در حق هم دعا میکنید😍

ایشالا هر دو و بقیه دوستان و من به ارزوهامون برسیم.

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره  عزیزم خودمم همینو میگم من خودم تک دخترم خواهر ندارم ولی اولیم دختر شد رو آسمانا بودم که خد ...

😘😘😘😘😘🙌🙌🙌🙌

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بچه ها کسی نیست به من کمک کنه  

عزیزم برای پسر باید اقدام زیاد باشه که باعث قلیایی شدن رحم شه و وقتی کیت مثبت شد هر 12 ساعت البته بستگی به توان خودتون داره من هر 18 ساعت رفتم. البته بودن کسایی که با یک اقدام پسردار شدن عکس کیت ها رو بذار همینجوری که نمیشه گفت . احتمالا هنوز ازاد نشده ولی نمیشه دقیق گفت

خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس
شما دو نفر چقدر خوب و دلنشین در حق هم دعا میکنید😍 ایشالا هر دو و بقیه دوستان و من به ارزوهامون برس ...

عزیز دلممممم بالاخره اینجا جمع شدیم که بهم انرژی مثبت بدیم برای رسیدن به خواستمون.

اصلا آرزو دلیلِ بر استعداده...

وقتی آدم آرزو میکنه من چنین و چنان بشم ، بدونه که حتما میتونه بشه وگرنه آرزو نمیکرد!!

هیچ بره ای که بدنیا میاد آرزو نمیکنه که من رئیس دانشگاه هاروارد بشم، چون اصلا به مغزش خطور نمیکنه!

هرکی در دلش هر آرزویی هست برآورده میشه ، شک نکنید!

برای اینکه اصلا آرزو سندِ حقانیت ماست..

مولانا میگن:

این طلب در تو گروگان خداست

زانکه هر طالب به مطلوبی سزاست

الهی# قمشه ای

امیدوارم که همتون به آرزوهای خوشگلتون برسید خانمای گل🥰🥰🥰😘

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
چطور باید عکس بزارم  

اپلود . ای ار تو گوگل بزن میاد لینکش  بذار

خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس
متوجه نشدم کجا 

ادرس رو نمیذاره سایت اپلود کن تو گوگل بزن میاد اپلود دات ای ار

سلام خانما خوبین یک متخصص نازایی تو مشهد میشناسین بهم معرفی کنید

دكتر تيمورى تو احمداباد متب داره خيلى دكتر خوب و قهاريه از فاميلا رفتن و زود جواب گرفتن جنسيت انجام نميدن فقد نازاي واقعاً عاليه برا منم دعا كن 🌺

خدايا حواست به من باشه، من تمام دل خوشيم بزرگىِ توست 🙏
بچه ها من هنوز ۷ هفتمه ولی هم شکمم اومده جلو هم سینه هام بزرگ شدن. تغییر سایزشون برا خودم و همسرم خی ...

عزیزم‌منم‌الان‌۸هفته‌تمومه‌همینطورم‌خودمم‌تعجب‌کردم‌.بارداری‌اولم‌اصلا‌از‌۱۲‌هفته‌به‌بعد‌کم‌کم‌تغییر‌کردم‌ولی‌اینبار‌خیلی‌زود‌شد‌🙄